Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде

Purelab Chorus

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде Пурелаб Цхорус је први модуларни систем за прочишћавање воде дизајниран да прилагоди индивидуалним лабораторијским потребама и простору. Испоручује све нивое пречишћене воде, пружајући скалабилно, флексибилно и прилагођено решење. Модуларни елементи могу се дистрибуирати у лабораторији или се међусобно повезивати у јединственом формату торња, чиме се минимализује системски отисак. Хаптичке контроле нуде веома подесиве стопе протока дозирања, док ореол светлости указује на статус збора. Нова технологија чини Цхорус најнапреднијим расположивим системом, смањујући утицај на животну средину и текуће трошкове.

Лустер

Bridal Veil

Лустер Овај уметност - уметнички објекат са упаљеним светлима. Пространа соба са плафоном сложеног профила, попут кумулусних облака. Лустер се уклапа у простор, који глатко тече од предњег зида до плафона. Кристални и бели емајлирани листови у комбинацији са еластичним савијањем танких цеви стварају слику летећег вела над светом. Обиље светлости и златних сјај птица које лете стварају осећај пространости и радости.

Програм Лојалности Кредитних Картица

Education Currency

Програм Лојалности Кредитних Картица Ово је програм лојалности картица цо марке, спонзорисан између банке издаваоца и партнерске образовне установе, који дају награде у облику права на час учења која су се накупила у већим јединицама, а то су права на кредитне сате који се дају власнику картице уз његово трошење картицом, акумулирана права на кредитне сате ће бити откупљен када похађа течај образовања у овој партнерској образовној установи. Заузврат за одређена права на кредитне сате, банка ће са овом институцијом склопити споразум о размјени накнада за размјену. Циљ пројекта је финансијска подршка људима у постизању образовних циљева и образовног сектора.

Уводни Простор За Сајам Стражара

Salon de TE

Уводни Простор За Сајам Стражара Потребан је уводни дизајн простора од 1900м2, пре него што су посетиоци истражили 145 међународних марки сатова у оквиру Салон де ТЕ. Да бисте привукли машту посетиоца о луксузном начину живота и романтике, „главни пут путовања влаком“ развијен је као главни концепт. Да би се створила драматизација, конкурс за пријам претворен је у дневну тему станице која је спојена са сценом унутрашње дворане на унутрашњој дворани са прозорским возом у величини влака који емитују визуелне визуалне приказе. И на крају, мултифункционална арена са бином отвара се за разне марке излога.

Туристичка Атракција

In love with the wind

Туристичка Атракција Дворац Заљубљен у ветар је резиденција из 20. века смештена у пејзажу од 10 хектара у близини села Равадиново, подручја у срцу планине Странџа. Посетите и уживајте у светски познатим колекцијама, невероватној архитектури и инспиративним породичним причама. Опустите се међу идиличним баштама, уживајте у шетњи шумом и језерцем и осетите дух бајки.

Туристичка Атракција

The Castle

Туристичка Атракција Дворац је приватни пројекат започет пре двадесет година 1996. године из сна из детињства да изгради сопствени Замак, исти као у бајкама. Дизајнер је такође архитекта, конструктор и дизајнер пејзажа. Главна идеја пројекта је створити место за породичну рекреацију, као туристичку атракцију.