Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметност Инсталације

Inorganic Mineral

Уметност Инсталације Инспирисан дубоким осећајима према природи и искуством архитекте, Лее Цхи се фокусира на стварање јединствених инсталација ботаничке уметности. Размишљајући о природи уметности и истражујући креативне технике, Ли трансформира животне догађаје у формализована уметничка дела. Тема ове серије радова је истражити природу материјала и начин на који се материјали могу реконструисати естетским системом и новом перспективом. Лее такође верује да редефиниција и реконструкција биљака и других вештачких материјала може учинити да природни пејзаж има емотиван утицај на људе.

Име пројекта : Inorganic Mineral, Име дизајнера : Lee Chi, Име клијента : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Уметност Инсталације

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.