Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постер

Chirming

Постер Кад је Соок био млад, на планини је угледала лепу птицу, али птица је брзо одлетела, иза себе је оставила само звук. Подигла је поглед према небу да пронађе птицу, али све што је могла видети биле су гране дрвећа и шума. Птица је стално пјевала, али није имала појма гдје је то. Од малих ногу птица су јој биле гране дрвета и велика шума. То је искуство натерало да визуализује звук птица попут шуме. Звук птица опушта ум и тело. Ово јој је привукло пажњу, па је то комбиновала са мандалом, која визуелно представља исцељивање и медитацију.

Каталог

Classical Raya

Каталог Једна ствар о Хари Раиу - то је да безвремене Раиа песме прошлости још увек остају близу срца људи све до данас. Који је бољи начин да се то уради него са темом 'Класична Раиа'? Како би се створила суштина ове теме, каталог поклона поклона дизајниран је тако да подсећа на стари винилни албум. Наш циљ је био: 1. Направити посебан дизајн, а не странице сачињене од визуелних производа и њихових цена. 2. Стварање нивоа захвалности за класичну музику и традиционалну уметност. 3. Изнеси дух Хари Раиа.

Интерактивна Уметничка Инсталација

Pulse Pavilion

Интерактивна Уметничка Инсталација Пулсе Павилион је интерактивна инсталација која уједињује светлост, боје, покрет и звук у мулти-сензорном доживљају. Са спољашње стране то је једноставна црна кутија, али улазећи у њу, уроњена је у илузију да лед светла, пулсирајући звук и живахна графика стварају заједно. Шарени изложбени идентитет креиран је у духу павиљона, користећи графику са унутрашњости павиљона и прилагођени фонт.

Комерцијална Анимација

Simplest Happiness

Комерцијална Анимација У кинеском зодијаку 2019. је година свиње, па је јен Ц дизајнирао резану свињу и то је казна у „многим врућим филмовима“ на кинеском. Срећни ликови су у складу са сликом канала и срећним осећајима које канал жели да пружи својој публици. Видео је комбинација четири филма филма. Деца која играју могу најбоље показати чисту срећу и надају се да ће публика имати исти осећај док гледа филм.

Промоција Догађаја

Typographic Posters

Промоција Догађаја Типографски плакати су збирка плаката урађених током 2013. и 2015. Овај пројекат укључује експерименталну употребу типографије употребом линија, узорака и изометријске перспективе који стварају јединствено перцепцијско искуство. Сваки од ових постера представља изазов за комуникацију само са употребом врсте. 1. Плакат за прославу 40. годишњице Фелика Белтрана. 2. Плакат за прославу 25. годишњице Института Гесталт. 3. Плакат у знак протеста због несталих 43 ученика у Мексику. 4. Постер за дизајнерску конференцију Пассион & Десигн В. 5. Тринаест звука Јулиана Царилла.

Носива Луксузна Уметност

Animal Instinct

Носива Луксузна Уметност Носиве луксузне уметничке колекције уметника НИЦ-а кипара и уметника драгуља Цхристопхер Росс-а Анимал Инстинцт представља серију комада инспирисаних животиња, ограничених издања које је уметник сам израдио од античког сребра, 24-каратног злата и боемског стакла. Вјешто замагливши границе између умјетности, накита, хауте цоутуре и луксузног дизајна, скулптурални појасеви стварају јединствене, провокативне изјаве које уносе тијелу концепт животињске умјетности. Оснажујући, упечатљиви и оригинални, безвременски извештаји представљају истраживање женског животињског инстинкта у скулптуралном облику.