Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање За Чај

Seven Tea House

Паковање За Чај Марка чајне дворане, узимајући слику проливања и распршивања чаја слободно и лежерно, концепт процеса припреме чаја, јак или слаб, претварајући се непредвидљиво као елемент осликавања чаја током дегустације чаја. Лежерни шарм узимања чаја као мастила и употребе прста као оловке, скицирајући широки ум породице чајних сала, пејзаж. Оригинални дизајн амбалаже преноси пријатну атмосферу, изражавајући пријатно време живљења уз чај.

Промоција Бренда

Project Yellow

Промоција Бренда Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.

Визуелни Ип Дизајн

Project Yellow

Визуелни Ип Дизајн Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.

Редизајн Идентитета Бренда

InterBrasil

Редизајн Идентитета Бренда Инспирација за преиспитивање и редизајн бренда биле су промене у модернизацији и интеграцији у културу компаније. Дизајн срца више није могао бити вањски у односу на бренд, надахњујући партнерство како изнутра, тако и са купцима. Интегрисана унија између предности, посвећености и квалитета услуге. Од облика до боја, нови дизајн је интегрисао срце у Б и здравље крст у Т. Две речи спојене у средини чинећи логотип изгледа као једна реч, један симбол, обједињујући Р и Б у срце.

Дизајн Бренда

EXP Brasil

Дизајн Бренда Дизајн марке ЕКСП Брасил потиче од принципа јединства и партнерства. Присвајајући мешавину технологије и дизајна у њиховим пројектима као иу канцеларијском животу. Елемент типографије представља заједницу и снагу ове компаније. Дизајн слова Кс је чврст и интегрисан, али веома лаган и технолошки. Марка представља студијски живот, са елементима у словима, како на позитивном тако и на негативном простору који уједињује људе и дизајн, индивидуални и колективни, једноставни са технолошким, лаганим и робусним, професионалним и личним.

Уводни Наслов

Pop Up Magazine

Уводни Наслов Пројекат је био путовање на апстрактно и флуидно истраживање проблема бијега (тема за 2019. годину), показујући промјене, нове ствари и посљедице које произлазе из тога. Све су визуалне слике чисте и угодне за гледање, супротстављене непријатној стварности из чина бекства. Дизајн се непрестано мења и морфални облици у анимацији представљају чин поновне прилагодбе, изазван неком врстом ситуације. Бекство има различита значења, тумачења и тачка гледишта варира од разигране до озбиљне.