Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ограничена Серија Ексклузивних Вина

Echinoctius

Ограничена Серија Ексклузивних Вина Овај пројекат је јединствен на више начина. Дизајн је морао да одражава јединствени карактер предметног производа - ексклузивно ауторско вино. Поред тога, постојао је захтев да се у називу производа саопшти дубоко значење - суперлатив, солстицију, контраст ноћи и дана, црно-бело, отворено и нејасно. Дизајн је имао намеру да одражава тајну скривену у ноћи: лепоту ноћног неба која нас толико задиви и мистичну загонетку скривену у сазвежђима и зодијаку.

Књига

Brazilian Cliches

Књига "Бразилски клишеји" састављен је користећи слике из старог каталога бразилских клишеја са принтом. Али разлог за његову титулу није само због клишеја који су коришћени за композицију његових илустрација. На сваком кораку странице наилазимо на друге врсте бразилских клишеја: историјске, попут доласка Португалаца, катекизације аутохтоних Индијанаца, економских циклуса кафе и злата ... Укључује чак и савремене бразилске клишеје, пуне прометних гужви, дугови, затворени кондоминиуми и отуђеност - приказано у ирелевантној савременој визуелној нарацији.

Органско Маслиново Уље

Epsilon

Органско Маслиново Уље Маслиново уље Епсилон је ограничени производ из органских маслиника. Цео процес производње се обавља ручно, користећи традиционалне методе, а маслиново уље се флашира нефилтрирано. Дизајнирали смо ово пакирање желећи да обезбедимо да ће потрошачи осетљиве компоненте високо хранљивог производа примити из млина без икаквих измена. Користимо боцу Куадротта заштићену облогом, повезујемо је кожом и ставимо у ручно израђену дрвену кутију, запечану заптивајућим воском. Тако потрошачи знају да је производ дошао директно из млина без икакве интервенције.

Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафари је папирни календар животиња. Једноставно притисните делове, преклопите их и учврстите да бисте их довршили. Нека 2011. буде година сусрета са дивљим животињама! Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Улазни Сто

organica

Улазни Сто ОРГАНИЦА је Фабризиов филозофски приказ било којег органског система у којем су сви делови међусобно повезани да би постојали. Дизајн је заснован на сложености људског тела и људског пред концепције. Гледатеља води у узвишено путовање. Пролази за ово путовање су два масивна дрвена облика која се перципирају као плућа, затим алуминијумска осовина са прикључцима која подсећа на кичму. Гледалац може пронаћи искривљене шипке које личе на артерије, облик који се може тумачити као орган, а финале је прелепо стакло са шаблонима, снажно али крхко, баш као и људска кожа.