Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Седење За Транзитне Јахаче

Door Stops

Седење За Транзитне Јахаче Доор Стопс је сарадња између дизајнера, уметника, јахача и становника заједнице како би се попунили запуштени јавни простори, попут транзитних стајалишта и празних места, са могућностима за седење како би град учинио пријатнијим местом. Дизајниране да пруже сигурнију и естетски угоднију алтернативу оној која тренутно постоји, јединице су препуне великих приказивања јавне уметности наручене од локалних уметника, чинећи тако лако препознатљивим, безбедним и пријатним местом чекања за јахаче.

Дизајн И Концепт Фризура

Hairchitecture

Дизајн И Концепт Фризура ХАИРЦХИТЕЦТУРЕ је резултат асоцијације између фризера - Гијо и групе архитеката - ФАХР 021.3. Мотивирани од стране Европске престонице културе у Гуимараес-у 2012, они предлажу идеју за спајање две креативне методологије, Архитектуре и фризуре. С темом бруталистичке архитектуре резултат је невероватна нова фризура која означава трансфигурацијску косу у апсолутном заједништву са архитектонским структурама. Представљени резултати су храбре и експерименталне природе, са снажном савременом интерпретацијом. Тимски рад и вештина били су пресудни за скретање наизглед обичне косе.

Календар

NISSAN Calendar 2013

Календар Сваке године Ниссан производи календар под темом своје робне марке „Узбуђење за разлику од било које друге“. Верзија из 2013. године испуњена је привлачним и јединственим идејама и сликама као резултатом сарадње са уметником плесног плеса „САОРИ КАНДА“. Све слике у календару су дела САОРИ КАНДА, уметника плесачког плеса. Своју инспирацију дала је Ниссан возило у својим сликама које су директно цртане на хоризонтској завеси постављеној у студију.

Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Ниссан је интегрисао све своје врхунске технологије и мудрости, унутрашњост материјала врхунског квалитета и уметност јапанске израде („МОНОЗУКУРИ“ на јапанском) како би створио луксузну лимузину неуспоредивог квалитета - нови ЦИМА, Ниссанов усамљени водећи брод. Ова брошура дизајнирана је не само да покаже карактеристике производа ЦИМА, већ и да упозна с Низановим поверењем и поносом у своје умијеће.

Дизајн Паковања Жвакаћих Гума

ZEUS

Дизајн Паковања Жвакаћих Гума Дизајн паковања за жвакаће гуме. Концепт овог дизајна је "подстицање осетљивости". Циљеви производа су мушкарци у двадесетим годинама, а ти иновативни дизајни помажу им да инстиктивно покупе производе у трговинама. Главни визуални материјали изражавају спектакуларни поглед на природни феномен који се повезује са сваком аромом. ТХУНДЕР СПАРК за тврдоћу и наелектришујући укус, СНОВ СТОРМ за смрзавање и снажно хлађење, а РАИН СХОВЕР за арому влажног, сочног и воденог смисла.

Фотохромна Конструкција Надстрешнице

Or2

Фотохромна Конструкција Надстрешнице Ор2 је једнокатна кровна конструкција која реагује на сунчеву светлост. Полигонални сегменти на површини реагују на ултраљубичасто светло, мапирајући положај и интензитет сунчевих зрака. Кад су у хладу, сегменти Ор2 су прозирно бијели. Међутим, када их удари сунчева светлост, они постају обојени, преплављујући простор испод, различитим нијансама светлости. Током дана Ор2 постаје уређај за засјењење који пасивно контролира простор испод њега. Ноћу се Ор2 трансформише у огроман лустер који шири светлост коју током дана прикупљају интегрисане фотонапонске ћелије.