Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Симулатор За Оператера Виљушкара

Forklift simulator

Симулатор За Оператера Виљушкара Симулатор за оператера виљушкара компаније Схереметиево-Царго је специјална машина дизајнирана за обуку возача виличара и проверу квалификација. Представља кабину са управљачким системом, седећим простором и склопивим панорамским екраном. Главни материјал каросерије симулатора је метал; такође постоје пластични елементи и ергономске подлоге од интегралне полиуретанске пене.

Изложба

City Details

Изложба Изложба дизајнерских решења за хардсцапе елементе Цити Детаилс одржала се од 3. до 5. октобра 5. 2019. у Москви. На површини од 15 000 квадратних метара представљени су напредни концепти елемената хардсцапе, спортских и игралишта, расветних решења и функционалних урбаних уметничких објеката. Иновативно решење коришћено је за организовање изложбеног простора, где је уместо уједначених редова изложбених штандова изграђен радни минијатурни модел града са свим специфичним компонентама, као што су: градски трг, улице, јавна башта.

Стамбена Кућа

Brooklyn Luxury

Стамбена Кућа Инспирисан страшћу клијента према богатим историјским резиденцијама, овај пројекат представља прилагођавање функционализма и традиције намерама садашњости. Тако је одабран класични стил, прилагођен и стилизован канонима савременог дизајна и модерних технологија, нови материјали доброг квалитета допринели су стварању овог пројекта - правог драгуља њујоршке архитектуре. Очекивани издаци премашит ће 5 милиона америчких долара, понудиће премису за стварање модерног и богатог ентеријера, али и функционалног и комфорног.

Нови Образац Потрошње

Descry Taiwan Exhibition

Нови Образац Потрошње Изложба, на планини Алисхан, познатој туристичкој атракцији Тајвана, комбинује уметност са тајванском индустријом чаја. Пресечна сарадња ове изложбе може донети нови пословни модул. На сваком пакету туристи могу видети различите изразе који преносе исту тему, & куот; Тајван. & Амп; куот; Уроњени у прекрасни крајолик Тајвана, посетиоци ће имати дубље разумевање тајванске културе чаја и индустрије.

Апарат За Гашење Пожара И Чекић За Евакуацију

FZ

Апарат За Гашење Пожара И Чекић За Евакуацију Заштитна опрема возила је неопходна. Апарат за гашење пожара и сигурносни чекићи, комбинација ова два могу побољшати ефикасност бекства особља у случају саобраћајне несреће. Простор за аутомобил је ограничен, тако да је овај уређај дизајниран да буде довољно мали. Може се поставити било где у приватном аутомобилу. Традиционални апарат за гашење пожара за возила је за једнократну употребу, а овај дизајн лако може заменити облогу. Удобније је руковање, корисницима је једноставно руковати.

Активација Догађаја

The Jewel

Активација Догађаја 3Д кутија за накит представљала је интерактивни малопродајни простор који је позвао јавност да користи најновију технологију у 3Д штампању креирајући сопствени накит. Позвани смо да активирамо простор и одмах помислимо - како кутија за накит може бити потпуна без прелепог драгуља по мери? Резултат је била савремена скулптура која је резултирала призмом боје која је пригрлила љепоту рефлектирајуће свјетлости, боје и сјене.