Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Stocker

Столица Стоцкер је фузија између столице и столице. Лагана дрвена седишта која се могу лако постављати погодна су за приватне и полувремене објекте. Његова експресивна форма подвлачи лепоту локалног дрвета. Замршен структурални дизајн и конструкција омогућују му дебљином материјала од 8 мм од 100% чврстог дрвета да створи чврст, али лаган предмет тежак само 2300 грама. Компактна конструкција Стоцкер-а омогућава уштеду простора. Ако се међусобно постављају, лако се могу складиштити, а захваљујући свом иновативном дизајну, Стоцкер се може у потпуности гурнути испод стола.

Име пројекта : Stocker, Име дизајнера : Matthias Scherzinger, Име клијента : FREUDWERK.

Stocker Столица

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.