Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Гитара

Black Hole

Мултифункционална Гитара Црна рупа је мултифункционална гитара заснована на хард роцк и метал стиловима музике. Облик каросерије пружа гитаристима осећај угоде. Опремљен је течним кристалним екраном на фретбоард-у за стварање визуелних ефеката и програма учења. Браиллеови знакови иза врата гитаре могу помоћи људима који су слепи или имају слаб вид да свирају гитару.

Преносни Шпорет На Плин

Herbet

Преносни Шпорет На Плин Хербет је преносни шпорет на плин, технологија омогућава оптималне услове на отвореном и покрива све стандардне захтеве за кување. Пећ се састоји од челичних компоненти са ласерским резањем и има отворен и затворен механизам који се може закључати у отвореном положају да се спречи квар при употреби. Отворен и затворен механизам омогућава лако ношење, руковање и складиштење.

Комода

Arca

Комода Арца је монолит заробљен у мрежи, комода која лебди заједно са својим садржајем. Лакирани мдф контејнер, затворен у идеалну мрежу израђену од масивног храста, опремљен је са три тоталне извлачне ладице које се могу организовати у складу с различитим потребама. Чврста чврста мрежа од храстовине обликована је да прими термоформисане стаклене плоче како би се добио органски облик који симулира огледало воде. Цео ормар почива на провидном метакрилатном носачу како би се нагласио идеални плутајући.

Контејнер

Goccia

Контејнер Гоцциа је контејнер који украшава дом меким облицима и топлим белим светлима. То је модерно домаће огњиште, место сусрета за сретан сат са пријатељима у башти или столом за каву да би у дневној соби прочитали књигу. То је скуп керамичких посуда погодних да садрже топло зимско ћебе, као и сезонско воће или свежу летњу боцу пића уроњену у лед. Контејнери висе са плафона конопцем и могу се поставити на жељену висину. Доступне су у 3 величине, од којих се највећа може употпунити чврстим храстовим врхом.

Сто

Chiglia

Сто Цхиглиа је кипарска табла чији облици подсећају на облик чамца, али они такође представљају срце целог пројекта. Концепт је проучаван захваљујући модуларном развоју почевши од овде предложеног основног модела. Линеарност снопа голубице у комбинацији са могућношћу краљежака да слободно клизи дуж ње, гарантује стабилност стола и омогућава му да се развија у дужини. Ове карактеристике олакшавају прилагођавање одредишном окружењу. Биће довољно да се повећа број краљежака и дужина снопа да се добију жељене димензије.

Сат

Reverse

Сат Док време пролази, сатови су остали исти. Преокрет није обичан сат, то је преокрет, минималистички дизајн сата са суптилним променама, што га чини јединственим. Рука окренута према унутра окреће се унутар спољног прстена како би означила час. Мала рука окренута према ван стоји сама и окреће се да би назначила минуте. Реверса је створена уклањањем свих елемената сата осим његове цилиндричне основе, одакле је преузела машта. Овај дизајн сата има за циљ да вас подсети да пригрлите време.