Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хипер Аутомобил

Shayton Equilibrium

Хипер Аутомобил Равнотежа Схаитон представља чисти хедонизам, перверзију на четири точка, апстрактни концепт за већину људи и остварење снова за неколико срећника. Представља крајње задовољство, нову перцепцију преласка са једне тачке на другу, где циљ није толико битан као искуство. Схаитон је постављен да открије границе материјалних могућности, да тестира нове алтернативне зелене погоне и материјале који би могли побољшати перформансе, уз очување родовника хипер-аутомобила. Фаза која слиједи је проналажење инвеститора и претварање Схаитон-ове равнотеже у стварност.

Име пројекта : Shayton Equilibrium, Име дизајнера : Andrej Stanta, Име клијента : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Хипер Аутомобил

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.