Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Међународна Школа

Gearing

Међународна Школа Концептуални облик круга Међународне школе у Дебрецену симболизује заштиту, јединство и заједницу. Различите функције изгледају попут повезаних зупчаника, павиљона на жици распоређеној на луку. Фрагментација простора ствара различите просторе заједнице између учионица. Просторно искуство романа и стално присуство природе помажу ученицима у креативном размишљању и манифестувању њихових идеја. Стазе које воде до оффсите образовних вртова и шуме употпуњују концепт круга стварајући узбудљив прелаз између изграђеног и природног окружења.

Приватна Резиденција

House L019

Приватна Резиденција У целој кући коришћен је једноставан, али софистициран концепт материјала и боја. Бијели зидови, дрвени храстови подови и локални креч за купаонице и димњаке. Прецизно израђен детаљ ствара атмосферу осетљивог луксуза. Тачно састављени видици одређују слободно плутајући животни простор у облику слова Л.

Канцеларија

Studio Atelier11

Канцеларија Зграда је била заснована на „троуглу“ са најјачим визуелним сликама оригиналне геометријске форме. Ако погледате са високог места, можете видети укупно пет различитих троуглова Комбинација троуглова различитих величина значи да „човек“ и „природа“ играју улогу као место на којем се сусрећу.

Стамбена Кућа

Tei

Стамбена Кућа Чињеница да је лагодан живот након одласка у пензију који чини већину просторија на падинама остварен постојаним дизајном на уобичајени начин. За уживање у богатом окружењу. Али овај пут није вила архитектура, већ лично становање. Тада смо прво почели да правимо структуру засновану на томе да је у стању да удобно проведе уобичајени живот без неразумности на целом плану.

Унутрашњи Заједнички Простори

Highpark Suites

Унутрашњи Заједнички Простори Заједничке области хотела Хигхпарк Суитес истражују беспрекорну интеграцију урбаних ген-И стилова живота са зеленим животом, бизнисом, забавом и заједницом. Од предворја вов-фактора до скулптуралних небеских терена, функционалних дворана и забавних сала за састанке, ови простори за забаву дизајнирани су за становнике да их користе као продужетак својих домова. Инспирисан беспрекорним затвореним животом на отвореном, флексибилношћу, интерактивним тренуцима и палетом урбаних боја и текстура, МИЛ Десигн је потиснуо границе да створи јединствену, одрживу и холистичку заједницу у којој сваки простор има на уму становнике и тропско окружење.

Књижара, Тржни Центар

Jiuwu Culture City , Shenyang

Књижара, Тржни Центар Зато дизајн Јато Десигн-а био је да трансформише традиционалну књижару у динамичан простор за вишеструку употребу - не само да буде тржни центар, већ и културни центар за догађаје инспирисане књигама и још много тога. Центрепице је простор „хероја“ у коме се посетиоци крећу у окружењу са светлијим тоновима и побољшаним драматичним дизајном. Кокони слични фењерима висе са плафона док степеништа служе као заједнички простори који подстичу посетиоце да се задрже и читају док седе на степеницама.