Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Роман

180º North East

Роман "180 ° североисточно" је авантуристичка приповест од 90.000 речи. То говори истинску причу о путовању Даниела Кутцхера кроз Аустралију, Азију, Канаду и Скандинавију у јесен 2009. године када му је било 24 године. Интегрисано у главни део текста који говори о ономе што је живео и научио током путовања , фотографије, мапе, изражајни текст и видео помажу да увуче читаоца у авантуру и пружи бољи осећај ауторовог личног искуства.

Име пројекта : 180º North East, Име дизајнера : Daniel Kutcher, Име клијента : Daniel Kutcher.

180º North East Роман

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.