Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Луксузни Хибридни Клавир

Exxeo

Луксузни Хибридни Клавир ЕКСКСЕО је елегантан хибридни клавир за савремене просторе. Јединствен облик је утјеловљење тродимензионалне фузије звучних таласа. Купци могу у потпуности прилагодити свој клавир да буде у складу са околином као декоративно уметничко дело. Овај високотехнолошки клавир направљен је од егзотичних материјала као што су Царбон Фибер, врхунски аутомобилски кожни и ваздухопловни алуминијум. Напредни систем звучника; поново ствара широк динамички опсег Гранд клавира кроз звучни систем од 200 В, 9 звучника. Намењена уграђена батерија омогућава клавиру да ради до 20 сати уз само пуњење.

Угоститељски Комплекс

Serenity Suites

Угоститељски Комплекс Апартмани Серенити налазе се у насељу Никити на Ситонији на Халкидикију у Грчкој. Комплекс се састоји од три целине са двадесет апартмана и базеном. Грађевинске јединице истичу дубок облик просторног хоризонта, нудећи оптимални поглед према мору. Базен је срж између смештаја и јавних садржаја. Угоститељски комплекс представља знаменитост на овом подручју, као екстровертна шкољка унутрашњих квалитета.

Ув Стерилизатор

Sun Waves

Ув Стерилизатор СунВавес је стерилизатор способан да елиминише клице, плесни, бактерије и вирусе за само 8 секунди. Дизајниран да разбије бактеријско оптерећење присутно на површинама као што су шољице за кафу или тањири. СунВавес је измишљен имајући на уму тешку ситуацију у години ЦОВИД-19, како би вам помогао да уживате у гесту као што је безбедно испијање чаја у кафићу. Може се користити и у професионалном и у кућном окружењу, јер се једноставним покретом стерилише за врло кратко време кроз УВ-Ц светло које има дуг животни век и минимално одржавање, такође помаже у смањењу материјала за једнократну употребу.

Награда

Nagrada

Награда Овај дизајн је реализован да допринесе нормализацији живота током самоизолације, као и да креира специјалну награду за победнике онлајн турнира. Дизајн награде представља трансформацију пешака у краљицу, као признање за напредак играча у шаху. Награда се састоји од две равне фигуре, краљице и пешака, које су уметнуте једна у другу због уских прореза који чине једну чашу. Дизајн награде је издржљив захваљујући нерђајућем челику и погодан је за транспорт до добитника поштом.

Вешалица За Одећу

Linap

Вешалица За Одећу Ова елегантна вешалица за одећу пружа решења за неке од највећих проблема - тешкоће уметања одеће са уском крагном, тешкоће качења доњег веша и издржљивост. Инспирација за дизајн потекла је од спајалице, која је непрекидна и издржљива, а коначно обликовање и избор материјала заслужни су за решења ових проблема. Резултат је одличан производ који олакшава свакодневни живот крајњег корисника и такође леп додатак бутик радњи.

Заштитник Екрана За Мобилне Игре

Game Shield

Заштитник Екрана За Мобилне Игре Монифилмов Гаме Схиелд је 9Х каљено стакло за заштиту екрана направљено за 5Г мобилне уређаје ЕРА. Оптимизован је за интензивно и продужено гледање екрана са Ултра глаткоћом екрана од само 0,08 микрометара храпавости за корисника да превуче и додирне са оптималном брзином и прецизношћу, што га чини идеалним за мобилне игре и забаву. Такође обезбеђује јасноћу екрана од 92,5 процената пропустљивости са Зеро Ред Спарклинг и другим функцијама за заштиту очију као што су Анти Блуе Лигхт и Анти-Гларе за дуготрајну удобност гледања. Гаме Схиелд се може направити за Аппле иПхоне и Андроид телефоне.