Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апарат За Гашење Пожара И Чекић За Евакуацију

FZ

Апарат За Гашење Пожара И Чекић За Евакуацију Заштитна опрема возила је неопходна. Апарат за гашење пожара и сигурносни чекићи, комбинација ова два могу побољшати ефикасност бекства особља у случају саобраћајне несреће. Простор за аутомобил је ограничен, тако да је овај уређај дизајниран да буде довољно мали. Може се поставити било где у приватном аутомобилу. Традиционални апарат за гашење пожара за возила је за једнократну употребу, а овај дизајн лако може заменити облогу. Удобније је руковање, корисницима је једноставно руковати.

Активација Догађаја

The Jewel

Активација Догађаја 3Д кутија за накит представљала је интерактивни малопродајни простор који је позвао јавност да користи најновију технологију у 3Д штампању креирајући сопствени накит. Позвани смо да активирамо простор и одмах помислимо - како кутија за накит може бити потпуна без прелепог драгуља по мери? Резултат је била савремена скулптура која је резултирала призмом боје која је пригрлила љепоту рефлектирајуће свјетлости, боје и сјене.

Аутономни Мобилни Робот

Pharmy

Аутономни Мобилни Робот Аутономни навигацијски робот за болничку логистику. То је систем услуга за производе који обавља сигурне ефикасне испоруке, смањујући шансе здравственог радника да буде изложен оболијевању, обуздавајући пандемијске болести између болничког особља и пацијената (ЦОВИД-19 или Х1Н1). Дизајн помаже у управљању испорукама у болницама са лаким приступом и сигурношћу, користећи једноставну интеракцију корисника путем пријатељске технологије. Роботске јединице имају могућност да се самостално крећу у затвореном окружењу и синхронизују проток са сличним јединицама, омогућавајући заједнички рад роботског тима.

Паметни Дифузор Ароме

Theunique

Паметни Дифузор Ароме Агарвоод је редак и скуп. Његову арому може се добити само спаљивањем или екстракцијом, употребљава се у затвореном простору и нуди је мало корисника. Да бисте разбили ова ограничења, паметни дифузор ароме и природно ручно рађене таблете агарвоод креиране су након трогодишњих напора са преко 60 дизајна, 10 прототипова и 200 експеримената. То показује нови могући пословни модел и користећи контекст за индустрију агарвоод. Корисници могу једноставно уметнути дифузор у аутомобил, лако прилагодити време, густину и разноликост ароме и уживати у имерзивној ароматерапији где год да крену и кад год се возе.

Аутоматски Соковник

Toromac

Аутоматски Соковник Торомац је посебно дизајниран са својим моћним изгледом да донесе нови начин конзумирања свеже исцеђеног сока од поморанџе. Направљен за максимално вађење сока, намењен је ресторанима, кафетеријама и супермаркетима, а врхунски дизајн омогућава пријатељско искуство пружања укуса, здравља и хигијене. Има иновативан систем који плод сече вертикално и притиска половине ротационим притиском. То значи да се постижу максималне перформансе без стискања или додиривања љуске.

Трансформативна Гума

T Razr

Трансформативна Гума У блиској будућности је пред вратима процват развоја електричног транспорта. Као произвођач аутодијелова, Маккис стално размишља како може дизајнирати изведив паметни систем који може учествовати у овом тренду, па чак и помоћи да га убрза. Т Разр је паметна гума развијена за потребе. Уграђени сензори активно откривају различите услове вожње и пружају активне сигнале за трансформацију гуме. Увећани газишта се протежу и мењају контактно подручје као одговор на сигнал, чиме побољшавају перформансе вуче.