Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонска Колекција

CATINO

Купаонска Колекција ЦАТИНО је рођен из жеље да обликује мисао. Ова збирка евоцира поезију свакодневног живота кроз једноставне елементе, који на савремени начин реинтерпретирају постојеће архетипове наше маште. Предлаже повратак у окружење топлине и чврстине, коришћењем природних шума, обрађених од чврстих и састављених да остану вечне.

Име пројекта : CATINO, Име дизајнера : Emanuele Pangrazi, Име клијента : Disegno Ceramica.

CATINO Купаонска Колекција

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.