Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Футрола За Лаптоп

Olga

Футрола За Лаптоп Футрола за лаптоп са специјалним каишем и специјално причврстите други систем кућишта. За материјал сам узео рециклирану кожу. Постоји неколико боја из којих свако може покупити своју. Мој циљ је био да направим обичан, занимљив лаптоп случај где је систем лако бриге и где можете да причврстите још један случај ако треба да носите са собом Мац Боок Про и Ипад или мини Ипад са собом. Под кесом можете да носите кишобран или новине. Једноставно промјењив случај за сваки дан.

Кабаница

UMBRELLA COAT

Кабаница Овај кабаница је комбинација кишног капута, кишобрана и водоотпорних панталона. У зависности од временских услова и количине кише, она се може прилагодити различитим нивоима заштите. Његова јединствена карактеристика је што комбинује кабаницу и сунцобран у једном предмету. Са кишобраном кабаницом руке су слободне. Такође, може бити савршен за спортске активности попут вожње бицикла. Поред тога у гужви на улици не наилазите на друге кишобране јер се капуљача за кишобран протеже изнад рамена.

Прстен

Doppio

Прстен Ово је узбудљив драгуљ мистичне природе. „Доппио“, у спиралном облику, путује у два правца симболишући време мушкараца: њихову прошлост и будућност. Она носи сребро и злато који представљају развој врлина људског духа током његове историје на Земљи.

Прстен И Привезак

Natural Beauty

Прстен И Привезак Колекција Натурал Беаути настала је као поклон Амазонској шуми, баштина не само Бразила, већ и целог света. Ова колекција окупља љепоту природе са сензуалношћу женствених облина гдје накит обликује и милује женско тијело.

Огрлица

Sakura

Огрлица Огрлица је веома флексибилна и направљена од различитих комада који се лепе заједно заједно да би се лепо каскадирали на женском врату. Средишње цвеће на десној страни се окреће и постоји могућност да се леви краћи комад огрлице засебно користи као брош. Огрлица је веома лагана с обзиром на 3Д облик и сложеност дела. Укупна тежина за њега износи 362,50 грама и износи 18 карата, са 518,75 карата камена и дијаманата

Свилени Четверокут

Passion

Свилени Четверокут "Страст" је један од објеката "Поздрави". Свилени шал лепо уклопите у џепни квадрат или га уоквирите као уметничко дело и учините му да траје цео живот. То је попут игре - сваки објект има више функција. "Поздрави" утјеловљују њежну повезаност старих заната и модерних дизајнерских објеката. Сваки дизајн је јединствено уметничко дело и прича другачију причу. Замислите место где сваки мали детаљ говори причу, где је квалитет вредност живота, а највећи луксуз је веровање себи. Овде се срећу "Поздрави". Нека вас уметност упозна и остари са вама!