Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Doppio

Прстен Ово је узбудљив драгуљ мистичне природе. „Доппио“, у спиралном облику, путује у два правца симболишући време мушкараца: њихову прошлост и будућност. Она носи сребро и злато који представљају развој врлина људског духа током његове историје на Земљи.

Прстен И Привезак

Natural Beauty

Прстен И Привезак Колекција Натурал Беаути настала је као поклон Амазонској шуми, баштина не само Бразила, већ и целог света. Ова колекција окупља љепоту природе са сензуалношћу женствених облина гдје накит обликује и милује женско тијело.

Огрлица

Sakura

Огрлица Огрлица је веома флексибилна и направљена од различитих комада који се лепе заједно заједно да би се лепо каскадирали на женском врату. Средишње цвеће на десној страни се окреће и постоји могућност да се леви краћи комад огрлице засебно користи као брош. Огрлица је веома лагана с обзиром на 3Д облик и сложеност дела. Укупна тежина за њега износи 362,50 грама и износи 18 карата, са 518,75 карата камена и дијаманата

Свилени Четверокут

Passion

Свилени Четверокут "Страст" је један од објеката "Поздрави". Свилени шал лепо уклопите у џепни квадрат или га уоквирите као уметничко дело и учините му да траје цео живот. То је попут игре - сваки објект има више функција. "Поздрави" утјеловљују њежну повезаност старих заната и модерних дизајнерских објеката. Сваки дизајн је јединствено уметничко дело и прича другачију причу. Замислите место где сваки мали детаљ говори причу, где је квалитет вредност живота, а највећи луксуз је веровање себи. Овде се срећу "Поздрави". Нека вас уметност упозна и остари са вама!

Колекција Накита

Future 02

Колекција Накита Пројецт Футуре 02 је колекција накита са забавним и живописним завојом инспирисана теоремама круга. Сваки комад креиран је софтвером за рачунарски дизајн, који је у потпуности или делимично изграђен селективном технологијом ласерског синтеровања или челичним 3Д штампањем и ручно завршен традиционалним техникама израде сребрних метала. Колекција црпи инспирацију из облика круга и пажљиво је осмишљена да визуелно представи еуклидске теореме у обрасце и облике ношења уметности, симболишући на тај начин нови почетак; полазна тачка за узбудљиву будућност.

Тренцх Капут

Renaissance

Тренцх Капут Љубав и свестраност. Предивна прича утиснута у тканину, кројење и концепт овог капута, заједно са свим осталим одјевним предметима из колекције. Јединственост овог комада је засигурно урбани дизајн, минималистички додир, али оно што овде заиста изненађује, више би могла бити његова свестраност. Само затвори очи, молим те. Прво, требало би да видите озбиљну особу која иде на њен озбиљан посао. Сада, одмахните главом, и управо испред вас видећете плави плави ров, на коме ће бити неке 'магнетне мисли'. Написао руком. Са љубављу, укор!