Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Женске Одеће

The Hostess

Колекција Женске Одеће Дипломирана колекција Дариа Зхилиаеве говори о женствености и мужевности, снази и крхкости. Инспирација збирке потиче из старе бајке из руске литературе. Домаћица бакрене планине чаробна је заштитница рудара из старе руске бајке. У овој колекцији можете видети прелеп брак равних линија, инспирисан рударским униформама, и грациозне количине руске народне ношње. Чланови тима: Дариа Зхилиаева (дизајнер), Анастасииа Зхилиаева (асистенткиња дизајнера), Екатерина Анзилова (фотограф)

Торба, Вечерња Торба

Tango Pouch

Торба, Вечерња Торба Танго торбица је изванредна торба са заиста иновативним дизајном. То је носиво уметничко дело које носи ручка за ручне ручке и омогућава вам да имате слободне руке. У унутрашњости је довољно простора, а конструкција склопивог магнета за затварање даје неочекивано лако и широко отварање. Торбица је направљена од мекане коже од телеће коже са невероватно пријатним додиром дршке и натеченим бочним уметцима, који су намерно контрастни конструкцији главног дела направљеној од такозване глазиране коже.

Капут Који Може Бити Кабриолет

Eco Furs

Капут Који Може Бити Кабриолет Капут који може бити 7-у-1 инспирисан је запосленим дамама из каријере које се одлучују за јединствену, еколошку и функционалну дневну гардеробу. У њему се стари, али опет у тренду, ручно ушивени скандинавски текстил из Риа Руг-а реинтерпретира на модеран начин што резултира уградњом вунене одеће која је у погледу перформанси попут крзна. Разлика је у детаљима и љубазности према животињама и животној средини. Током година, Ецо Фурс су тестирани у различитим европским зимским климама што је помогло у развоју квалитета овог капута и осталих новијих комада до савршенства.

Одећа

Bamboo lattice

Одећа У Вијетнаму видимо технику решетки од бамбуса у многим производима као што су чамци, намештај, кавез за пилетину, фењери ... Бамбусова решетка је снажна, јефтина и једноставна за израду. Моја визија је да креирам модну моду ношења која ће бити узбудљива и грациозна, софистицирана и шармантна. Нанео сам овај детаљ од бамбусове решетке на неке своје моделе претворбом сирове, тврде и редовите решетке у мекани материјал. Моји дизајни комбинују традицију са модерним обликом, тврдоћу решеткастог узорка и мекоћом песка ситних тканина. Фокусирам се на форму и детаље, што шарму и женствености доносим кориснике.

Дијамантни Прстен

The Great Goddess Isida

Дијамантни Прстен Исида је 14К златни прстен који вам се клизи по прсту да створи шармантан изглед. Фасада Исида прстена краси јединствене елементе попут дијаманата, аметиста, цитрина, тсаворита, топаза и употпуњена је белим и жутим златом. Сваки комад има свој одређени материјал, што га чини јединственим. Уз то, равна стаклена фасада на нарезаним драгуљима рефлектује различите зраке светлости у разним амбијентима, додајући прстен ексклузиван карактер.

Огрлица

Scar is No More a Scar

Огрлица Дизајн иза себе има драматичну болну причу. Била је инспирисана мојим незаборавним срамотним ожиљком на телу који је спаљен снажним ватрометом када сам имао 12 година. Покушавајући да је прекријем тетоважом, тетоваж ме упозорио да би било горе да прекривам страх. Свако има свој ожиљак, свако има своју незаборавну болну причу или историју, најбоље решење за излечење је научити како се суочити с њим и снажно га савладати, уместо да се прикрије или покуша из њега. Стога се надам да ће се људи који носе мој накит осјећати снажније и позитивније.