Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сватцхеви У Боји Пива

Beertone

Сватцхеви У Боји Пива Беертоне је први референтни водич за пиво заснован на различитим бојама пива, представљен у вентилатору од стаклене форме. За прво издање прикупили смо информације из 202 различита швајцарска пива, која путују по земљи, од истока ка западу, од севера до југа. Цео процес је трајао много времена и детаљна логистика да би се завршило, али резултат ове две страсти заједно чине нас врло поносним и даљња издања су већ планирана. Живели!

Име пројекта : Beertone, Име дизајнера : Alexander Michelbach, Име клијента : Beertone.

Beertone Сватцхеви У Боји Пива

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.