Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Двд Кутија

Paths of Light

Двд Кутија Најбољи начин за држање кратке анимацијске стазе Зина Царамело био је осигурати да ДВД има диван случај. Амбалажа заправо изгледа као да је извађена из шуме и обликована у ЦД. Споља су видљиве разне линије, готово да се појављују као мала стабла која расту са стране кућишта. Дрвена спољашност такође помаже да јој пружи изузетно природан изглед. Патхс оф Лигхт је екстремно ажурирање случајева многих ЦД-ова током 1990-их, које се обично састојало од основне пластике са папирним пакетом да би се објаснио садржај унутра. (Текст ЈД Мунро)

Име пројекта : Paths of Light , Име дизајнера : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Име клијента : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Двд Кутија

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.