Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канта За Цигарете / Гуме

Smartstreets-Smartbin™

Канта За Цигарете / Гуме Вишеструки патентирани канти за смеће са јединственим могућностима, Смартбин ™ допуњава постојећу уличну инфраструктуру која се поставља као двоструко, наопако око било које величине или облика стуба лампе или знака или у соло формату на зидове, ограде и подлоге. Ово ослобађа нову, неочекивану вредност од постојећих уличних добара како би се створиле мреже згодних, предвидљиво смештених канти за цигарете и гуме које су увек надохват руке, без додавања нереда на уличној сцени. Смартбин трансформише негу улица у градовима широм света омогућавајући ефикасан одговор на смеће цигарета и гума.

Име пројекта : Smartstreets-Smartbin™, Име дизајнера : SMARTSTREETS LTD, Име клијента : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Канта За Цигарете / Гуме

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.