Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Малопродаја

Atelier Intimo Flagship

Малопродаја Наш свет је погођен вирусом без преседана 2020. Ателиер Интимо први водећи модел који су дизајнирали О анд О Студио инспирисан је концептом Препорода спаљене Земље, који подразумева интеграцију исцелитељске моћи природе која човечанству даје нову наду. Док је направљен драматичан простор који омогућава посетиоцима да проводе тренутке замишљајући и маштајући у таквом времену и простору, такође је креирана серија уметничких инсталација да у потпуности демонстрира праве карактеристике бренда. Флагсхип није обичан малопродајни простор, то је позорница Ателиер Интимо.

Кутија За Патике

BSTN Raffle

Кутија За Патике Задатак је био да се дизајнира и произведе акциона фигура за Нике патике. Пошто ова ципела комбинује дизајн беле змијске коже са светло зеленим елементима, било је јасно да ће акциона фигура бити конторциониста. Дизајнери су за врло кратко време скицирали и оптимизовали фигуру као акциону фигуру у стилу познатих акционих хероја. Затим су дизајнирали мали стрип са причом и произвели ову фигуру у 3Д штампи са висококвалитетном амбалажом.

Подршка Кампањи И Продаји

Target

Подршка Кампањи И Продаји У 2020. години, Браинартист покреће међумедијску кампању за клијента Стеитз Сецура како би стекао нове купце: са високо индивидуализованом поруком као циљаном кампањом постера што ближе капији потенцијалних купаца и индивидуализованом поштом са одговарајућом ципелом из текућа збирка. Прималац добија одговарајући парњак када закаже састанак са продајним особљем. Циљ кампање је био да се Стеитз Сецура и "подударна" компанија представе као савршен пар. Браинартист је развио комплетну веома успешну кампању.

Мопед

Cerberus

Мопед Значајан напредак у дизајну мотора је пожељан за будућа возила. Ипак, постоје два проблема: ефикасно сагоревање и једноставност за коришћење. Ово укључује разматрање вибрација, управљања возилом, доступности горива, средње брзине клипа, издржљивости, подмазивања мотора, обртног момента радилице и једноставности и поузданости система. Ово откриће описује иновативни 4-тактни мотор који истовремено пружа поузданост, ефикасност и ниске емисије у једном дизајну.

Дрвена Играчка

Cubecor

Дрвена Играчка Цубецор је једноставна, али замршена играчка која изазива дечју моћ размишљања и креативности и упознаје их са бојама и једноставним, комплементарним и функционалним елементима. Причвршћивањем малих коцкица једна на другу, комплет ће бити комплетан. У деловима се користе разне једноставне везе, укључујући магнете, чичак траке и игле. Проналажење веза и њихово међусобно повезивање, употпуњује коцку. Такође јача њихово тродимензионално разумевање тако што убеђује дете да заврши једноставну и познату књигу.

Абажур

Bellda

Абажур Висећи абажур који се лако поставља и једноставно стане на било коју сијалицу без потребе за било каквим алатом или електричном стручношћу. Дизајн производа омогућава кориснику да је једноставно стави и скине са сијалице без много труда да створи визуелно пријатан извор осветљења у буџету или привременом смештају. Пошто је функционалност овог производа уграђена у његову форму, цена производње је слична оној за обичну пластичну саксију. Могућност персонализације према укусу корисника фарбањем или додавањем било каквих декоративних елемената ствара јединствен карактер.