Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Модерна Хаљина На Хаљину

Le Maestro

Модерна Хаљина На Хаљину Ле Маестро револуционара хаљину ципелом уграђујући титанску матричну пету са директним металним синтером (ДМЛС). 'Матрикс пета' смањује визуелну масу одсека пете и показује структурни интегритет обуће за хаљину. Да би употпунила елегантан вамп, од високог зрна коже користи се изразити асиметрични дизајн горњег дијела. Интегрисање одсека пете у горњи део је сада састављено у елегантној и профињеној силуети.

Истраживачко Брендирање

Pain and Suffering

Истраживачко Брендирање Овај дизајн истражује патњу у различитим слојевима: филозофском, друштвеном, медицинском и научном. Из мог личног становишта да патња и бол долазе у многим лицима и облицима, филозофским и научним, изабрао сам хуманизацију патње и боли као своју основу. Проучавао сам аналогије између симбиотске природе и симбиотске у људским односима и из овог истраживања створио сам ликове који визуелно представљају симбиотске односе између патње и патње и између бола и онога који пати у боли. Овај дизајн је експеримент и гледалац је предмет.

Дигитална Уметност

Surface

Дигитална Уметност Етерична природа дела ствара нешто опипљиво. Идеја долази из употребе воде као елемента за преношење концепта на површини и површини. Дизајнер је фасциниран стварањем нашег идентитета и улоге коју они око нас имају у том процесу. За њега смо „површни“ када покажемо нешто од себе.

Чајник И Чајник

EVA tea set

Чајник И Чајник Овај заводљиво елегантан чајник са одговарајућим шољама има беспрекорно улити и у њему је задовољство уживати. Необичан облик ове чајне чаше са изливом излива и расте из тела посебно је добар подлога. Шалице су свестране и тактилне да се на различите начине стрше у ваше руке, јер свака особа има свој приступ држању шољице. Доступан је у сјајној белој боји са посребреним прстеном или црном мат порцуланом са сјајним белим поклопцем и белим обручима. Филтрирани нехрђајући челик уграђен је унутра. ДИМЕНЗИЈЕ: чајник: 12,5 к 19,5 к 13,5 шољица: 9 к 12 к 7,5 цм.

Сат

Zeitgeist

Сат Сат одражава зеитгеист, који је повезан са паметним, технолошким и издржљивим материјалима. Високотехнолошко лице производа представљено је полусмерским угљеником и временским дисплејом (лагане рупе). Угљен замењује метални део, као реликт прошлости и наглашава функциони део сата. Одсуство централног дела показује да иновативна ЛЕД индикација замењује класични сатни механизам. Меко позадинско осветљење може се подесити у складу са омиљеном бојом њиховог власника, а сензор светлости ће пратити јачину осветљења.

Роботско Возило

Servvan

Роботско Возило То је пројекат услужног возила за економију засновану на ресурсима, који формира мрежу са другим возилима. Јединствени систем омогућава међусобну комуникацију, што повећава ефикасност превоза путника, као и повећање ефикасности због кретања у друмском возу (смањење ФКС фактора, удаљеност између возила). Ауто има беспилотну контролу. Возило је симетрично: јефтино за производњу. Има четири окретна мотоцикла и могућност обрнутог покрета: маневар великих димензија. Укрцавање у вис побољшава комуникацију путника.