Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа За Храну

Chips BCBG

Амбалажа За Храну Изазов за реализацију паковања чипова марке БЦБГ састојао се у изради серије паковања у складу са универзумом марке. Амбалажа је морала бити и минималистичка и модерна, а истовремено има тај уметнички додир са лепинама и ону пријатну и симпатичну страну која доноси ликове нацртане оловком. Аперитив је погодан тренутак који се мора осећати на амбалажи.

Степениште

U Step

Степениште У степениште степеништа формирано је међусобним уметањем два угласта квадратна профилна комада различитих димензија. На тај начин стубиште постаје самоносиво под условом да димензије не прелазе праг. Унапред припремање ових комада омогућава практичност монтаже. Паковање и транспорт ових равних комада су такође веома поједностављени.

Степениште

UVine

Степениште УВ-спирално степениште формирано је изменичним међусобним блокирањем У и В кутијастих профила. На тај начин стубиште постаје самоносиво јер му није потребна средишња потпорна или периметрска потпора. Својом модуларном и свестраном структуром дизајн доноси лакоћу током производње, паковања, транспорта и уградње.

Свлачионица

Sopron Basket

Свлачионица Сопрон Баскет је професионална женска кошаркашка екипа са седиштем у Сопрону, Мађарска. Будући да су један од најуспешнијих мађарских тимова са 12 пехара државног првака и постигли друго место у Евролиги, управа клуба одлучила је да уложи у нови свлачионица како би имао прилично престижан објекат по имену клуба, који одговара играчевим потребама боље, мотивисати их и промовисати њихово јединство.

Дрвени Е-Бицикл

wooden ebike

Дрвени Е-Бицикл Берлинска компанија Ацетеам креирала је први дрвени е-бицикл, задатак је био да га израде на начин који не штети околишу. Тражење компетентног партнера за сарадњу било је успешно са Факултетом за дрво науку и технологију Универзитета Еберсвалде за одрживи развој. Идеја Маттхиаса Брода постала је стварност, комбинујући ЦНЦ технологију и знање дрвног материјала, рођен је дрвени Е-бицикл.

Инсталација На Радној Површини

Wood Storm

Инсталација На Радној Површини Воод Сторм је инсталација за десктоп за визуелни ужитак. Турбуленцију протока ваздуха стварала је дрвена завеса појачана светлима баченим одоздо за свет без гравитације. Инсталација се понаша као бескрајна динамичка петља. Она води линију вида око ње у потрази за почетном или крајњом тачком јер публика заправо плеше уз олују.