Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ламинирана Бамбусова Столица

Kala

Ламинирана Бамбусова Столица Кала, столица израђена од ламинираног бамбуса са механизмом за увлачење у централну осовину. Структура кишобрана од уљног папира узевши за своју инспирацију, ламинирана трака од бамбуса топло се пече и учвршћује у дрвеном калупу који се савијао у облик, показујући своју једноставност и оријенталну шармантност. Занимљиво је да је еластичност ламиниране конструкције од бамбуса и механизам који се увлачи у средишњу осовину наћи када је интеракција сјела на столицу Кала и спуштат ће се лагано и глатко, а кад неко устане са столца Кала, вратиће се натраг на своје мјесто .

Игра За Вежбање Дисања

P Y Lung

Игра За Вежбање Дисања Дизајн уређаја налик на играчке за све узрасте тако да ће сви имати користи од редовних тренинга са дахом за повећање капацитета плућа пухањем лопте за пролазак кроз стазе са различитим контролним тачкама за контролу удаха и издисаја ваздуха. Стазе се испоручују у различитим модулима, флексибилним и заменљивим. Структура магнетног механизма дизајнирана у алату за изградњу даха која омогућава прилагођавање нечијем респираторном стању.

Сет Намештаја

ChuangHua Tracery

Сет Намештаја ЦхуангХуа Трацери одговара за кућни деко, комерцијални простор, хотел или студио, чија је суштина инспирисана ЦхуангХуа, кинеским узорком решетки прозора. Користећи технологију савијања лима и премаза у праху у живој црвенкастој боји, поставивши се потпуно белом која је просветлила њен свечани изглед, чинећи их слободним од металне слике тврдог, хладног и тешког. Естетски једноставан, чист и уредан у свом структуралном облику дизајниран, када светлост прође кроз образац ласерског резања, сенка се пројицира на околни зид и под, што показује сјај лепоте.

Играчка За Образовање

GrowForest

Играчка За Образовање Помоћ деци да разумеју циљеве одрживог развоја живота на копну, заштиту, очување и обнову шумарства. Модел дрвећа идентичан је домаћим дрвеним врстама багрема багрема, тамјан кедра, точигија, тајванске јеле, камфора и азијске јеле. Топао додир дрвене текстуре, јединствени мирис сваке врсте дрвећа и висински терен за различите врсте дрвећа. Илустрована књига прича помаже дубоком укорењивању деце концептом очувања шуме, учењем разлика између врста дрвећа на Тајвану, доводећи концепт очувања шума са сликовницом.

Венчана Капела

Cloud of Luster

Венчана Капела Облак сјаја је капела за венчање која се налази у хали за венчање у граду Химеји, у Јапану. Дизајн покушава да модерни дух церемоније венчања преведе у физички простор. Капела је сва бела, облик облака готово у потпуности закривљен у закривљено стакло отварајући је према околном врту и базену воде. Стубови су на врху хиперболичког капитала попут глава које их глатко повезују са минималистичким плафоном. Сок капеле на страни базена је хиперболичка кривина која омогућава да се цела грађевина чини као да лебди на води и наглашава њену лакоћу.

Издавање Апотеке

The Cutting Edge

Издавање Апотеке Резни ивица је апотека за расподјелу која се односи на суседну Општу болницу Даиицхи у граду Химеји, у Јапану. У овој врсти апотека клијент нема директан приступ производима као у малопродајној врсти; радије ће лекове у дворишту припремити апотекар, након што предложи лекарски рецепт. Ова нова зграда дизајнирана је за промоцију имиџа болнице увођењем оштре слике високе технологије у складу са напредном медицинском технологијом. Резултат је бели минималистички, али потпуно функционалан простор.