Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лустер

Lory Duck

Лустер Лори Дуцк дизајниран је као систем вешања састављен од модула израђених од месинга и епокси стакла, који сваки подсећају на патку која лако нагиње кроз хладну воду. Модули такође нуде конфигурабилност; са додиром, сваки се може подесити тако да се суочи у било ком правцу и виси на било којој висини. Основни облик лампе је настао релативно брзо. Међутим, била су потребна месеци истраживања и развоја са безброј прототипова да би се створио савршен баланс и најбољи изглед из свих могућих углова.

Колекција Женске Одеће

Hybrid Beauty

Колекција Женске Одеће Дизајн Хибрид Беаути колекције је употреба симпатичности као механизма за преживљавање. Основане симпатичне карактеристике су врпце, руге и цвеће, а преправљене су традиционалним техникама млинарства и обраде. Ово рекреира старе технике моде савременог хибрида, који је романтичан, мрачан, али и вечан. Цео процес дизајна Хибрид Беаути промовише одрживост како би се створили безвременски дизајни.

Лаки Портал Будући Град Железница

Light Portal

Лаки Портал Будући Град Железница Лигхт Портал је главни план Иибин Хигхспеед Раил Цити-а. Реформа животног стила препоручује се свим узрастима током целе године. Поред железничке станице за брзу брзину Иибин, која је функционирала од јуна 2019. године, Иибин Греенланд Центер састоји се од 160 метара високих торњева Твин Товерс са мешовитом употребом који интегришу архитектуру и природу са пејзажним булеваром дугим 1 км. Иибин има историју дугу више од 4000 година, накупљајући мудрост и културу баш као што је седимент у реци обележио развој Иибина. Куле-близанци служе као лагани портал за вођење посјетилаца, као и оријентир за окупљање становника.

Стоматолошка Ординација

Clinique ii

Стоматолошка Ординација Цлиникуе ии је приватна ортодонтска клиника за лидера мишљења и светиљке која примењује и истражује најсавременије технике и материјале у својој дисциплини. Архитекти су замислили концепт имплантата заснован на типичној ортодонтској употреби медицинских уређаја високе прецизности као принципа дизајна у целом простору. Унутрашње зидне површине и намештај бешавно се спајају у белу шкољку са мрљом жутог коријена где су имплантиране врхунске медицинске технологије.

Мегалополис К Схензхен Супер Седиште

Megalopolis X

Мегалополис К Схензхен Супер Седиште Мегалополис Кс биће нови центар у срцу већег подручја залива, близу границе између Хонг Конга и Шенжена. Главни план интегрише архитектуру са пешачким мрежама, парковима и јавним просторима. Изнад и испод земаљске транспортне мреже планирају се максималним повезивањем у граду. Подземна одржива инфраструктурна мрежа пружаће системе за даљинско хлађење и аутоматску обраду отпада на бешаван начин. Циљ је успоставити креативан оквир мастер плана како ће градови бити дизајнирани у будућности.

Вјешалица За Лептира

Butterfly

Вјешалица За Лептира Вјешалица лептира добила је име по томе што личи на облик летећег лептира. То је минималистички намештај који се може саставити на погодан начин захваљујући дизајну одвојених компоненти. Корисници могу брзо да саставе вешалице голим рукама. Када је неопходно кретати, погодно је превозити након растављања. Инсталација траје само у два корака: 1.постави оба оквира заједно у Кс; и чине да се оквири у облику дијаманта са сваке стране преклапају. 2. провуците дрвени комад кроз преклопљене оквире у облику дијаманта са обе стране да држе оквире

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.