Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућа За Успомену

Memory Transmitting

Кућа За Успомену Ова кућа преноси слике дома дрвеним гредама и слојевитим гомилама беле цигле. Светлост пролази из простора беле цигле око куће, стварајући посебну атмосферу за клијента. Дизајнер користи неколико метода да реши ограничења ове зграде за клима уређаје и складишне просторе. Такође, спојите материјале са сећањем клијента и представите топлу и елегантну естетику кроз структуру, повезујући јединствени стил ове куће.

Унутрашња Кућа

Seamless Blank

Унутрашња Кућа Ово је кућа за представљање јединственог стила домаћице, који је дом графичког дизајнера и предузетника. Дизајнер представља природне материјале који илуструју склоности домаћице и чувају празне просторе како би се испунили предмети члана породице. Кухиња је центар куће, посебно дизајниран окружени поглед за домаћице и осигурајте да родитељи могу да виде било где. Кућа је опремљена белим гранитним подовима, италијанским сликањем минерала, прозирним стаклом и белим прашкастим слојем који откривају елегантне детаље материјала.

Унутрашња Кућа

Warm loft

Унутрашња Кућа Кућа индустријског стила са топлим материјалима. Ова кућа припрема неколико функција за клијенте за промоцију животних квалитета. Дизајнер је покушао спојити цеви у сваки простор и комбиновати дрво, челик и ЕНТ цеви како би илустровао причу о животу клијената. Није иста као у обичном индустријском стилу, ова кућа уноси само неколико боја и припрема пуно простора за одлагање.

хоклица

Ydin

хоклица Идин столицу можете монтирати сами, без употребе посебних алата, захваљујући једноставном систему закључавања. 4 идентична стопала нису постављена ни по једном редоследу, а бетонско седиште, које делује као камен темељац, задржава све на свом месту. Стопала се израђују од дрвета отпада који долази од произвођача степеница, лако се обрађује користећи традиционалне технике обраде дрвета и на крају подмазује уљем. Седиште је једноставно уливано у трајни УХП бетон ојачан влакнима. Само 5 дијелова који се могу раздвојити и који су спремни за испоруку крајњим купцима је још један аргумент одрживости.

Колица Са Расхлађеним Сиром

Coq

Колица Са Расхлађеним Сиром Патрицк Сарран је креирао колица са сиром Цок 2012. године. Чудноћа овог ваљаног предмета побуди радозналост гостију, али немојте погрешити, ово је пре свега радни алат. То се постиже стилизованом лакираном буковом структуром, на коју је утиснут цилиндричан црвено лакирани плашт који се може објесити са стране како би се развио асортиман зрелих сирева. Користећи ручицу за померање колица, отварање кутије, извлачење плоче да направи простор за тањир, ротирање овог диска да би исецкало делове сира, конобар може тај процес развити у мали део перформанса.

Расхлађена Пустињска Колица

Sweet Kit

Расхлађена Пустињска Колица Ова мобилна витрина за послуживање десерта у ресторанима настала је 2016. године и последње је место у палети К. Дизајн Свеет-Кит испуњава захтеве за елеганцијом, окретношћу, волуменом и транспарентношћу. Механизам отварања заснован је на прстену који се окреће око диска од акрилног стакла. Два букована прстена су ротирајуће траке, као и ручке за отварање витрине и за померање колица по ресторану. Ове интегрисане функције помажу у постављању сцене за услугу и истичу приказане производе.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.