Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Шоља За Кафу И Тањир

WithDelight

Шоља За Кафу И Тањир Послуживање слатких посластица величине залогаја на страни кафе део је многих различитих култура, јер је обичај да се у Турској послужује шоља кафе са турским одушевљењем, бискоти у Италији, цхуррос у Шпанији и датуми у Арабији. Међутим, на конвенционалним тањирима ове посластице клизе према шољи топле кафе и залепе се или се натапају из изливања кафе. Да би се то спречило, ова шоља за кафу садржи тањир са наменским отворима који држе кафе на месту. С обзиром да је кафа једно од најважнијих топлих напитака, побољшање квалитета искуства уз испијање кафе има значај у свакодневном животу.

Брендирање И Паковање

Leman Jewelry

Брендирање И Паковање Визуелно решење новог идентитета Леман Јевелри-а био је потпуно нови систем који ће разоткрити луксуз, изузетан, али софистициран и минималан осећај. Нови лого инспирисан радним поступком компаније Леман, њиховом услугом дизајна хауте цоутуре, креирајући све дијамантске облике који окружују симбол звијезде или сјај, стварајући софистицирани симбол и одјекује сјајни ефекат дијаманта. Слиједом тога, сви колатерални материјали произведени су са висококвалитетним детаљима како би се истакла и обогатила раскош свих нових визуелних елемената марке.

Изложба

LuYu

Изложба Уметност утиче на живот и живот доноси дубоку рефлексију и интерпретацију уметности. Удаљеност између уметности и живота може бити на дневном путу. Ако пажљиво једете сваки оброк, свој живот можете претворити у уметност. Дизајнерска креација је такође уметност која се производи властитим мислима. Технике су алат, а изрази резултати. Само са мислима биће заиста добрих дела.

Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде

Light Music

Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде За Лигхт Мусиц, дизајн резиденцијалног лобија и салона, Арманд Грахам и Аарон Иассин из њујоршког А + А Студио желели су да повежу простор са динамичним квартом Адамс Моргана у Васхингтону, где се налазе ноћни живот и музичка сцена, од јазза Го-го на пунк роцк и електроника су увек били централни. Ово је њихова креативна инспирација; резултат је јединствен простор који комбинује врхунске дигиталне методе израде са традиционалним занатским техникама да би створио потопни свет са својим пулсом и ритмом који одаје почаст живој оригиналној музици ДЦ-а.

Сто

Codependent

Сто Зависно оодређује психологију и дизајн, посебно фокусирајући се на физичку манифестацију психолошког стања, зависност од кодекса. Ове две испреплетене таблице морају се ослањати једна на другу да би функционисале. Два облика нису у стању да стоје сами, али заједно стварају једну функционалну форму. Завршна табела је моћан пример чија је целина већа од зброја њених делова.

Комерцијални Ентеријер

Nest

Комерцијални Ентеријер Подију дијеле два јединствена стручњака - адвокати и архитекти који позивају на различите хијерархијске редослиједе. Избор и детаљисање елемената било је настојање да цјелокупни изглед буде уземљен, земљан и оживи домаћа умјетност и грађевински материјал. Мешавина и примена еколошки прихватљивих материјала, величина отвора, подстакнута је подсећањем на локалну климу како би се створило угодно окружење које ће поново створити изгубљене праксе заједно структуирајући одрживу праксу.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.