Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кинески Ресторан

Ben Ran

Кинески Ресторан Бен Ран је уметнички складан кинески ресторан који се налази у луксузном хотелу, Вангохх Еминент, Малезија. Дизајнер примењује интровертиране и сажето технике оријенталног стила како би створио прави укус, културу и душу ресторана. То је симбол менталне јасноће, напустите успешан и постигнете природан и једноставан повратак првобитном уму. Унутрашњост је природна и незахтевна. Користећи древни концепт такође синхроност са именом ресторана Бен Ран, што значи оригинал и природа. Ресторан отприлике 4088 квадратних метара.

Амбалажа За Корејску Здраву Храну

Darin

Амбалажа За Корејску Здраву Храну Дарин је дизајниран тако да ослободи модерне људе од несклоности корејским традиционалним здравственим прехрамбеним производима у друштву од умора, који садрже једноставну, графичку јасноћу у испоруци пакета сензибилитетима савремених људи, за разлику од неодређених слика које су користиле традиционалне корејске продавнице здраве хране . Сви дизајни направљени су од мотива циркулације крви, визуализујући циљ пружања виталности и здравља уморним 20-има и 30-има.

Колекција Женске Одеће

Utopia

Колекција Женске Одеће Иина Хванг је у овој колекцији углавном инспирисана облицима који су симетрични и асиметрични са додиром ундергроунд музичке културе. Курирала је ову колекцију на основу свог кључног тренутка самоогрљаја, како би створила колекцију функционалних, а опет апстрактних одевних предмета и додатака који ће уобличити причу о њеном искуству. Сваки принт и тканина у пројекту су оригинални и углавном је користила ПУ кожу, сатен, Повер Масх и Спандек за базу тканина.

Колекција Намештаја

Phan

Колекција Намештаја Колекција Пхан инспирисана је Пхан контејнером који је тајландска култура контејнера. Дизајнер користи структуру Пхан контејнера да би направио структуру намештаја која је чини јаком. Дизајнирајте форму и детаље који је чине модерном и једноставном. Дизајнер је користио технологију ласерског резања и комбинацију машина за склапање металних лима са ЦНЦ дрветом за израду сложених и јединствених детаља који су другачији од осталих. Подлога је обрађена системом прашкастим слојем како би структура остала дугачка, јака али лагана.

Инвалидска Колица

Ancer Dynamic

Инвалидска Колица Анцер, подлога за спречавање инвалидских колица, фокусира се не само на флуидност својих покрета, већ и на удобност пацијента, посебно оних који га користе током дужег временског периода. Иновативни дизајн, заједно са динамичним ваздушним јастуком уграђеним у јастук седишта и ротирајућом ручицом, разликују га од обичног колица. Уз пуно уложеног труда, дизајн инвалидских колица је довршен и доказано помаже у спречавању провала. Решење и принципи дизајна заснивају се на резултатима прикупљеним од корисника инвалидских колица, што доводи до аутентичног корисничког искуства.

3Д Анимација

Alignment to Air

3Д Анимација Што се тиче креативне анимације слова, Јин је почео с абецедом А. И, кад је реч о кораку с концептом, покушао је да види ведрија расположења која се одражавају на његову филозофију која је прилично активна, али истовремено и организовано. Уз пут је смислио супротстављене речи које су темељно стајале за његову идеју на неки начин, као што је поравнавање у ваздух, што је и наслов овог пројекта. Имајући то у виду, анимација на прву реч представља прецизније и деликатније моменте. С друге стране, ово се завршава прилично флексибилном и лабавом вибрацијом која манифестује последње слово.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.