Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Слова

Monk Font

Дизајн Слова Монк тражи равнотежу између отворености и читљивости хуманистичких санс серифи и регулиранијег карактера трга санс сериф. Иако је првобитно замишљен као латиница, одлучено је рано да му је потребан шири дијалог да би се уврстила и арапска верзија. И латино и арапско дизајнирали су нам исто образложење и идеју заједничке геометрије. Снага паралелног процеса дизајнирања омогућава да два језика имају уравнотежен склад и грациозност. И арапски и латински раде беспрекорно, имају заједничке бројаче, дебљину стабљике и закривљене облике.

Задаћа Лампица

Pluto

Задаћа Лампица Плутон задржава фокус чврсто на стилу. Његов компактни, аеродинамични цилиндар краси елегантна ручка над кутном постољем, што олакшава позиционирање са меком, али фокусираном светлошћу са прецизношћу. Његов облик инспирисан је телескопима, али уместо тога, он се фокусира на земљу, уместо на звезде. Направљен 3Д штампањем помоћу пластике на бази кукуруза, јединствен је, не само за индустријске 3Д штампаче, већ је и еколошки прихватљив.

Амбалажа

Winetime Seafood

Амбалажа Дизајн амбалаже за Винетиме Сеафоод серију треба да покаже свежину и поузданост производа, треба га повољно разликовати од конкуренције, бити складан и разумљив. Коришћене боје (плава, бела и наранџаста) стварају контраст, наглашавају важне елементе и одражавају позиционирање бренда. Јединствени јединствени концепт разликује серију од осталих произвођача. Стратегија визуелних информација омогућила је идентификацију разноликости производа у серији, а употреба илустрација уместо фотографија учинила је паковање занимљивијим.

Лампа

Mobius

Лампа Мобиус прстен даје инспирацију за дизајн Мобиус лампи. Једна трака лампе може имати две сенчне површине (тј. Двострану површину), предњу и обрнуту страну, које ће удовољити свеобухватној потражњи за осветљењем. Његов посебан и једноставан облик садржи мистериозну математичку лепоту. Стога ће се више ритмичке лепоте вратити у кућни живот.

Огрлица И Минђуше

Ocean Waves

Огрлица И Минђуше Огрлица од океанских валова предиван је комад савременог накита. Темељна инспирација дизајна је оцеан. Пространост, виталност и чистоћа кључни су елементи пројицирани у огрлици. Дизајнер је употријебио добар баланс плаве и бијеле боје да представи визију прскања таласа океана. Ручно је израђен од 18К бијелог злата и обложен дијамантима и плавим сафиром. Огрлица је прилично велика, али нежна. Дизајниран је тако да се уклапа у све облике одијела, али више је погодан да буде упарен са деколтеом који се неће преклапати.

Изложба

City Details

Изложба Изложба дизајнерских решења за хардсцапе елементе Цити Детаилс одржала се од 3. до 5. октобра 5. 2019. у Москви. На површини од 15 000 квадратних метара представљени су напредни концепти елемената хардсцапе, спортских и игралишта, расветних решења и функционалних урбаних уметничких објеката. Иновативно решење коришћено је за организовање изложбеног простора, где је уместо уједначених редова изложбених штандова изграђен радни минијатурни модел града са свим специфичним компонентама, као што су: градски трг, улице, јавна башта.