Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постер

Chirming

Постер Кад је Соок био млад, на планини је угледала лепу птицу, али птица је брзо одлетела, иза себе је оставила само звук. Подигла је поглед према небу да пронађе птицу, али све што је могла видети биле су гране дрвећа и шума. Птица је стално пјевала, али није имала појма гдје је то. Од малих ногу птица су јој биле гране дрвета и велика шума. То је искуство натерало да визуализује звук птица попут шуме. Звук птица опушта ум и тело. Ово јој је привукло пажњу, па је то комбиновала са мандалом, која визуелно представља исцељивање и медитацију.

Име пројекта : Chirming, Име дизајнера : Sook Ko, Име клијента : Sejong University.

Chirming Постер

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.