Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

NISSAN Calendar 2013

Календар Сваке године Ниссан производи календар под темом своје робне марке „Узбуђење за разлику од било које друге“. Верзија из 2013. године испуњена је привлачним и јединственим идејама и сликама као резултатом сарадње са уметником плесног плеса „САОРИ КАНДА“. Све слике у календару су дела САОРИ КАНДА, уметника плесачког плеса. Своју инспирацију дала је Ниссан возило у својим сликама које су директно цртане на хоризонтској завеси постављеној у студију.

Име пројекта : NISSAN Calendar 2013, Име дизајнера : E-graphics communications, Име клијента : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Календар

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.