Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Етикета И Паковање Пенећег Вина

Il Mosnel QdE 2012

Етикета И Паковање Пенећег Вина Баш као што се језеро Исео прска по обалама Франциацорте, тако пјенушаво вино влажи ивице чаше. Концепт је графичка прерадба облика језера и изражава сву снагу резервне боце која се улива у кристалну чашу. Елегантна и живахна етикета, избалансирана у својој графици и бојама, одважно је решење са провидним полипропиленом и потпуно врућим тиском на златној фолији да пружи нове сензације. Изливање вина је подцртано на кутији, где се око паковања омота графика: једноставна и дојмљива састављена од два елемента „сливе ет тироир“.

Име пројекта : Il Mosnel QdE 2012, Име дизајнера : Laura Ferrario, Име клијента : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Етикета И Паковање Пенећег Вина

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.