Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сталак За Торту

Temple

Сталак За Торту Из све веће популарности у печењу код куће, уочили смо потребу за модерним сталком за торте који се може лако чувати у ормару или цртати. Лако за чишћење и сигурно. Храм је лако саставити и интуитивно је клизањем плоча преко средишње конусне кичме. Демонтажа је једнако једноставна ако их једноставно одмакнете. Сва четири главна елемента држи Стацкер заједно. Стацкер помаже у одржавању свих елемената заједно за компактно складиштење у више углова. Можете користити различите конфигурације плоча за различите прилике.

Име пројекта : Temple, Име дизајнера : Chris Woodward, Име клијента : CWD ltd .

Temple Сталак За Торту

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.