Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Посуда Са Маслином

Oli

Посуда Са Маслином ОЛИ, визуелно минималистички објекат, замишљен је на основу његове функције, идеје о скривању јама која потиче из специфичне потребе. Уследила су запажања о различитим ситуацијама, ружноћи јама и потреби да се повећа лепота маслине. Као двоструко наменско паковање, Оли је створен тако да би га једном отварањем нагласио фактор изненађења. Дизајнер је био инспирисан обликом маслине и њеном једноставношћу. Избор порцелана односи се на вредност самог материјала и његову употребљивост.

Име пројекта : Oli, Име дизајнера : Miguel Pinto Félix, Име клијента : MPFXDESIGN.

Oli Посуда Са Маслином

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.