Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
40 "лед Телевизор

GlassOn

40 "лед Телевизор То је колекција оквира без оквира с различитим дизајнерским рјешењима у промјењивим величинама са стакленим елементом. Елеганција створена транспарентношћу стакла наставља се грациозношћу металних завршних обрада који окружују дисплеј у великим димензијама. Без навикнутог пластичног предњег поклопца и оквира, дизајн се односи кроз виртуелни свет и публику са драстично смањеном дебљином у производима од 40 ", 46" и 55 ". Цео метални оквир који држи стаклену предњу страну побољшава квалитет дизајна са прецизним детаљима везе различити материјали.

Име пројекта : GlassOn, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : .

GlassOn 40 "лед Телевизор

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.