Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметност Омота Албума

Haezer

Уметност Омота Албума Хаезер је познат по свом чврстом бас звуку, епском раскиду са добро полираним ефектима. То је врста звука која се чује као права плесна музика која се креће унапред, али када детаљније прегледате или преслушате, почећете да откривате више слојева фреквенција унутар готовог производа. За креативни концепт и изведбу изазов је био да симулирају аудио искуство познато као Хаезер. Уметнички стил уопште није типичан стил плесне музике, па је тако Хаезер постао свој жанр.

Име пројекта : Haezer , Име дизајнера : Chris Slabber, Име клијента : CS Design & Illustration.

Haezer  Уметност Омота Албума

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.