Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апликација За Гледање

TTMM for Pebble

Апликација За Гледање ТТММ је колекција 130 гледаних плоча намењена за Пеббле 2 паметни сат. Специфични модели приказују време и датум, недељу дана, кораке, време активности, удаљеност, температуру и стање батерије или Блуетоотх. Корисник може прилагодити врсту информација и видети додатне податке након протресења. ТТММ Сатови су једноставни, минимални, естетског дизајна. То је комбинација цифара и апстрактних инфо-графика савршених за доба робота.

Апликација За Гледање

TTMM for Fitbit

Апликација За Гледање ТТММ је колекција 21 сата лица намењена за Фитбит Верса и Фитбит Иониц паметне сатове. Лица сата имају подешавања компликација само једноставним додиром на екран. То их чини врло брзим и једноставним за прилагођавање боја, подешавања дизајна и компликација корисничким преференцијама. Инспирисана је филмовима попут Бладе Руннера и Твин Пеакс серије.

Апликације За Часовнике

TTMM

Апликације За Часовнике ТТММ је колекција сатова за паметне сатове Пеббле Тиме и Пеббле Тиме Роунд. Овде ћете пронаћи две апликације (и за Андроид и иОС платформу) са 50 и 18 модела у преко 600 варијација боја. ТТММ је једноставна, минимална и естетска комбинација цифара и апстрактних инфографика. Сада можете одабрати свој временски стил кад год желите.

Етикета За Вино

KannuNaUm

Етикета За Вино Дизајн етикета вина КаннуНаУм одликује се рафинираним и минималним стилом, добијеним претрагом симбола који могу представљати њихову историју. Териториј, култура и страст виноградара Земље дугог живота сакупљени су у ове две координисане ознаке. Све је побољшано дизајном стогодишње винове лозе која је рађена техником злата изливеног у 3Д. Иконографски дизајн који представља историју ових вина, а са њима и историју земље из које је рођено, Оглиастра, Земља стогодишњака на Сардинији.

Дизајн Етикета За Вино

I Classici Cherchi

Дизајн Етикета За Вино За историјску винарију на Сардинији од 1970. године дизајниран је рестилизација етикета за линију вина Тхе Цлассицс. Студија нових етикета желела је да очува везу са традицијом коју компанија следи. За разлику од претходних етикета, дјеловао је дајући елеганцију што је у складу с високим квалитетом вина. За етикете се ради Браиллеовом техником која уноси елеганцију и стил без вагања. Цветни узорак заснован је на графичкој обради обрасца оближње цркве Санта Цроце у Усинију, што је и лого компаније.

Етикета За Вино

Guapos

Етикета За Вино Дизајн има за циљ спој фузије између модерног дизајна и нордијских тенденција у уметности, приказујући земљу порекла вина. Сваки рез ивице представља висину на којој расте сваки виноград и одговарајућу боју за сорту грожђа. Када се све боце поравнају, формира облик пејзажа севера Португала, региона који је и родио ово вино.