Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитални Интерактивни Часопис

DesignSoul Digital Magazine

Дигитални Интерактивни Часопис Магазин Филли Боиа Десигн Соул на свој другачији и пријатан начин објашњава важност боја у нашем животу за наше читаоце. Садржај Десигн Соул садржи широко подручје од моде до уметности; од декорације до личне неге; од спорта до технологије, па чак и од хране и пића до књига. Поред познатих и занимљивих портрета, анализа, најновијих технологија и интервјуа, магазин садржи и занимљив садржај, видео записе и музику. Магазин Филли Боиа Десигн Соул објављује се квартално на иПаду, иПхонеу и Андроиду.

Канта За Цигарете / Гуме

Smartstreets-Smartbin™

Канта За Цигарете / Гуме Вишеструки патентирани канти за смеће са јединственим могућностима, Смартбин ™ допуњава постојећу уличну инфраструктуру која се поставља као двоструко, наопако око било које величине или облика стуба лампе или знака или у соло формату на зидове, ограде и подлоге. Ово ослобађа нову, неочекивану вредност од постојећих уличних добара како би се створиле мреже згодних, предвидљиво смештених канти за цигарете и гуме које су увек надохват руке, без додавања нереда на уличној сцени. Смартбин трансформише негу улица у градовима широм света омогућавајући ефикасан одговор на смеће цигарета и гума.

Веб Локација

Illusion

Веб Локација Часопис Сцене 360 покреће Иллусион 2008. године и брзо постаје његов најуспешнији пројекат са преко 40 милиона посета. Веб страница је посвећена невероватним креацијама у уметности, дизајну и филму. Од хиперреалистичних тетоважа до запањујућих пејзажних фотографија, избор постова ће читаоцима често чинити „ВОВ!“

Поклон Кутија

Jack Daniel's

Поклон Кутија Луксузна поклон кутија за Вхискеи Јацк Даниел'с Теннессее није само обична кутија која укључује боцу унутра. Ова јединствена конструкција пакета развијена је за сјајне дизајнерске карактеристике, али и за истовремено испоручивање боца. Захваљујући великим отвореним прозорима које можемо видети у целој кутији. Светлост која долази директно кроз кутију наглашава оригиналну боју вискија и чистоћу производа. Иако су отворене две стране кутије, торзијска крутост је одлична. Поклон кутија у потпуности је израђена од картона и пуна је мат ламинирана врућим елементима за утискивање и утискивање.

Комода

Labyrinth

Комода Лабиринт АртеНемус-а је комода чија је архитектонска појава наглашена меандрирајућом стазом свог фурнира, која подсећа на улице у граду. Изузетна концепција и механизам фиока допуњују њену потцењену контуру. Контрастне боје фурнира од јавора и црног ебановине, као и висококвалитетна израда подвлаче ексклузивни изглед Лабиринта.

Визуелна Уметност

Scarlet Ibis

Визуелна Уметност Пројекат је низ дигиталних слика Шкрлетног Ибиса и његовог природног окружења, са посебним нагласком на боји и њиховом живом нијанси који се појачава како птица расте. Рад се развија међу природним окружењем комбинујући стварне и имагинарне елементе који пружају јединствене особине. Шкрлатни ибис је домаћа птица Јужне Америке која живи на обалама и мочварама северне Венецуеле, а живописна црвена боја представља визуелни спектакл за гледаоце. Овај дизајн има за циљ да истакне грациозан лет оскудног ибиса и живописне боје тропске фауне.