Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавна Уметност

Flow With The Sprit Of Water

Јавна Уметност Околине у заједници често су загађене интер- и унутар-личним нескладима њихових становника што резултира видљивим и невидљивим хаосом у окружењу. Несвесни ефекат овог поремећаја је то што становници назадују у немир. Ова уобичајена и циклична узнемиреност утичу на тело, ум и дух. Скулптуре воде, његују, прочишћавају и јачају позитивно „цхи“ простора, фокусирајући се на пријатне и мирне исходе. Уз суптилни помак у свом окружењу, јавност се води ка равнотежи између њихове унутрашње и спољне стварности.

Дизајн Бренда

Queen

Дизајн Бренда Проширени дизајн заснован је на концепту краљице и шаховнице. Са црним и златним бојама, дизајн ће пренети осећај високе класе и преобликовати визуелну слику. Поред металних и златних линија које се користе у самом производу, елемент сцене изграђен је тако да одабере ратни утисак у шаху, а ми користимо координацију сценске расвете за стварање дима и светлости рата.

Скулптура

Atgbeyond

Скулптура Кси'ан се налази на почетном месту Великог пута свиле. У процесу креативног истраживања уметности они спајају модерну природу хотелског бренда Кси'ан В, Ксијанову посебну историју и културу и предивне уметничке приче из династије Танг. Поп у комбинацији са графитском уметношћу постаје уметнички израз хотела В који је имао дубок утицај.

Ионг Харбор Ребрандинг

Hak Hi Kong

Ионг Харбор Ребрандинг Предлог користи три концепта за обнову система инфраструктуре за риболовну луку Ионг-Ан. Први је нови лого који ствара специфичне визуелне материјале извучене из културних карактеристика заједнице Хакка. Следећи корак је поново истраживање доживљаја забаве, а затим направите два лика маскоте који ће их представљати и пустите их да се појаве у новим атракцијама за вођење туриста у луку. Последње, али не најмање битно, планирање девет тачака у унутрашњости, окружење забавним активностима и укусним кухињама.

Изложба

Tape Art

Изложба 2019. Тајпеј је зачарао визуелни парти линија линија, делова боја и флуоресценције. Била је то уметничка изложба Тапе Тхат коју су организовали ФунДесигн.тв и Тапе Тхат Цоллецтиве. Различити пројекти са необичним идејама и техникама представљени су у 8 инсталација уметничких врпци и изложили преко 40 слика са тракама, заједно са видео записима о уметниковим радовима у прошлости. Такође су додали сјајне звукове и светлост како би догађај постао имерзивни уметнички миље, а материјали које су нанели укључују платнене траке, каналне траке, папирне траке, приче за паковање, пластичне траке и фолије.

Уметност Инсталације

Inorganic Mineral

Уметност Инсталације Инспирисан дубоким осећајима према природи и искуством архитекте, Лее Цхи се фокусира на стварање јединствених инсталација ботаничке уметности. Размишљајући о природи уметности и истражујући креативне технике, Ли трансформира животне догађаје у формализована уметничка дела. Тема ове серије радова је истражити природу материјала и начин на који се материјали могу реконструисати естетским системом и новом перспективом. Лее такође верује да редефиниција и реконструкција биљака и других вештачких материјала може учинити да природни пејзаж има емотиван утицај на људе.