Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера Канцеларије

Yuli Design Studio

Дизајн Ентеријера Канцеларије На улицама увек има превише неуредних натписних табли у вертикалним, хоризонталним и бочним правцима који блокирају право архитектонско обликовање. Ово тражи да размотрите како да редефинишете табле са знаковима како бисте побољшали и надоградили ефекте које доносе такви украсни предмети на отвореном. Тачка дизајна ентеријера је да се декомпонује претходни распоред. Уводи се природно осветљење. Поткровље је изграђено од повишеног простора. Тамо где су степенице измењене. Променом места где су степенице пресечене време вертикалних покрета. То ствара нову могућност изван старих граница.

Фризерски Салон

Taipei Eros

Фризерски Салон Фризерски салони се заснивају на геометрији црне, беле и сиве боје. Гестови сечења косе преводе се у гомилање скулптуралних ентитета. Трокутасти мотив обликује функционалне коцке и равни од плафона до пода под дејством слагања, сечења и шивања. Светлосне шипке уграђене у разводне линије доприносе бројним светлосним појасевима, који служе као допунска расвета током решавања стања спуштеног плафона. Они се протежу и меандрирају одразом великог огледала, слободно се премећући између равнина и тродимензионалности.

Приватни Врт

Ryad

Приватни Врт Изазов се састојао у модернизацији старе сеоске куће и претвара је у царство мира и тишине, свеобухватно радећи и на архитектонским и пејзажним областима. Фасада је обновљена, извршени су грађевински радови на плочницима и изграђен је базен и потпорни зидови, стварајући нове ковачке жељезаре за лукове, зидове и ограде. Вртларство, наводњавање и резервоар, као и громобрани, намештај и прибор такође су свеобухватно изостављени.

Кафе И Ресторан

Roble

Кафе И Ресторан Идеја о његовом дизајну преузета је из америчких одрезака и димњака, а као резултат истраживачког тима прве фазе, истраживачки тим је одлучио да користи дрво и кожу тамних боја као што су црна и зелена, заједно са златом и ружом злато је узето са топлом и лаганом луксузном светлошћу. Карактеристике дизајна су 6 великих висећих лустера који се састоје од 1200 ручно рађених анодизираних челика. Као и шанком од 9 метара, прекривен кишобраном од 275 центиметара који се састоји од прелепих и различитих боца, без икаквог ослонца покрива шанк.

Архитектонско Истраживање И Развој

Technology Center

Архитектонско Истраживање И Развој Архитектонски пројекат Технолошког центра као смјерница је интеграција архитектонског ансамбла у околни крајолик, миран и угодан простор. Ова дефинишућа идеја чини ансамбл хуманизованим оријентиром, предодређеним за неопходно интелектуално урањање истраживача који ће у њему деловати, изражено у његовој пластичној и конструктивној намери. Упечатљив и интегрисан дизајн крова у конкавном и конвексном облику готово додирује наглашене хоризонталне линије које дефинишу, дакле, главне карактеристике архитектонског комплекса.

Дизајн Ентеријера

Gray and Gold

Дизајн Ентеријера Сива боја се сматра досадном. Али данас је ова боја једна од трака за главу у таквим стиловима као што су поткровље, минимализам и хи-тецх. Сива је боја склоности приватности, мало мира и одмора. Он углавном позива оне који раде са људима или се баве когнитивним захтевима, као општу боју ентеријера. Зидови, плафон, намештај, завесе и подови су сиви. Нијансе и засићеност сиве различите су само. Злато су додали додатни детаљи и додаци. Наглашен је оквиром за слике.