Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућни Врт

Oasis

Кућни Врт Врт око историјске виле у центру града. Дуга и уска парцела са висинским разликама од 7м. Подручје је било подељено на 3 нивоа. Најнижи предњи врт комбинује захтеве чувара и модерног врта. Други ниво: Башта за рекреацију са две сјенице - на крову подземног базена и гараже. Трећи ниво: Шумска дечја башта. Пројекат је имао за циљ да скрене пажњу са буке града и окрене се природи. Због тога башта има занимљиве водене карактеристике као што су водене степенице и водени зид.

Продавница

Munige

Продавница Од споља и унутрашњости кроз целу зграду пун је материјала налик бетону, употпуњен црном, белом и неколико боја дрвета, што заједно ствара хладан тон. Стубиште у средишту простора постаје водећа улога, разни кутни пресавијени облици су попут стошца који подржава читав други спрат и спајају се са продуженом платформом у приземљу. Простор је као потпуно део.

Ресторан И Бар

Kopp

Ресторан И Бар Дизајн ресторана мора бити привлачан за клијенте. Интеријери морају остати свјежи и привлачни будућим трендовима у дизајну. Неконвенционална употреба материјала један је од начина да се купци укључе у декор. Копп је ресторан који је дизајниран са овом мишљу. Копп на локалном гоанском језику значи чаша пића. Вхирлпоол настао мешањем пића у чаши представљен је као концепт током пројектовања овог пројекта. Представља филозофију дизајна понављања модула који генерише узорке.

Стамбена Кућа

DA AN H HOUSE

Стамбена Кућа Прилагођено пребивалиште на основу корисника. Отворени простор у унутрашњости повезује дневни боравак, трпезарију и радни простор слободним протоком саобраћаја, а доноси и зеленило и светло са балкона. Ексклузивна врата за кућне љубимце могу се наћи у соби сваког члана породице. Раван и несметан проток саобраћаја захваљујући дизајну без врата. Горе наведени нагласак треба да буде дизајниран да задовољи корисничке навике, ергономску и креативну комбинацију идеја.

Козметички Салон

Shokrniya

Козметички Салон Дизајнер се фокусирао на луксузно и надахњујуће окружење и створио засебне просторе са различитим функцијама, који су истовремено делови целе структуре. Беж боја као једна од луксузних боја Ирана одабрана је за развој идеје о пројекту. Простори се појављују у облику кутија у 2 боје. Ове кутије су затворене или полу-затворене, без икаквих звучних или олфакторних сметњи. Купац ће имати довољно простора да искуси приватну писту. Адекватно осветљење, прави избор биљака и коришћење одговарајуће нијансе боје за остале материјале су били важни изазови.

Ресторан

MouMou Club

Ресторан Будући да је Схабу Схабу, дизајн ресторана усваја дрвену, црвену и белу боју како би представио традиционални осећај. Употреба једноставних контурних линија задржава купчеву визуелну пажњу на приказане поруке о храни и дијети. Како је квалитета хране најважнија брига, ресторан је дизајн са елементима на тржишту свеже хране. Грађевински материјали попут цементних зидова и пода користе се за изградњу позадине великог тржишта свеже хране. Ово подешавање симулира стварне активности куповине на тржишту где купци могу да виде квалитет хране пре него што се одлуче.