Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јапански Ресторан

Moritomi

Јапански Ресторан Премештање Моритоми-ја, ресторана који нуди јапанску кухињу, поред светске баштине, Химеји Цастле истражује односе између материјалности, облика и традиционалне архитектонске интерпретације. Нови простор покушава да репродукује образац утврђења из замка камена у разним материјалима, укључујући грубо и полирано камење, челик обложен црним оксидом и татами простирке. Под направљен од ситних шљунка обложених смолом представља замку замка. Две боје, бела и црна, тече попут воде споља и прелазе дрвена решетка украшена улазна врата, у салу за пријем.

Породична Резиденција

Sleeve House

Породична Резиденција Овај заиста јединствени дом дизајнирао је угледни архитекта и научник Адам Даием и недавно је освојио друго место на конкурсу Америцан-Арцхитецтс УС Буилдинг оф тхе Иеар. Кућа са 3 купатила са 2,5 купатила смештена је на отвореним, ваљаним ливадама, у окружењу које пружа приватност, као и драматичан поглед на долину и планину. Манигматична и практична, конструкција је замишљена дијаграмијски као два пресека волумена у облику рукава. Прочеље дрвеног угљена од одрживог извора даје кући грубу, отровну текстуру, савремену реинтерпретацију старих стаја у долини Худсон.

Уметнички Простор

Surely

Уметнички Простор Ово је уметност, опуштеност и малопродаја, које се све комбинују у једном простору. Од архитектуре која је фабрика споредних кованих одећа у земљи. Читава зграда задржава таласасту текстуру зида, јер слојна текстура простора, ствара другачији контраст са спољашњошћу, такође ствара просторни доживљај. Напуштајући превише тврди украс, употријебио је неки мекани украс за приказ који је створио опуштајући осјећај. Контраст између стварања и ране фазе је флексибилнији за одрживи развој простора у будућности.

Продајни Центар

Shuimolanting

Продајни Центар Кинески стил овог случаја прихвата тамно црвени млевени камен од кафе на тржишту и празно природног осветљења пода, стварајући контраст између светлости и сенке, виртуалног и стварног. Виртуелне и алуминијумске решетке од дрвета, комадићи батеријског лишћа уметка лотоса на месту водене сцене и уметност кинеске конструкције ликова у одмаралишту место су "дворишта орхидеја са мастилом"; случај. Конкретно, употреба нових материјала од малих богиња, на обичан начин наглашава изванредно, али и домишљато смањује трошкове површине.

Купатило Излог

Agape

Купатило Излог Да бисмо се разликовали од обичног изложбеног простора, тај простор дефинишемо као позадину која може нагласити лепоту робе. Овом дефиницијом желимо да створимо временску фазу у којој роба може да засја спонтано. Такође креирамо временску ос да бисмо приказали да је сваки производ који се показао у овом простору направљен из различитог времена.

Међународна Школа

Gearing

Међународна Школа Концептуални облик круга Међународне школе у Дебрецену симболизује заштиту, јединство и заједницу. Различите функције изгледају попут повезаних зупчаника, павиљона на жици распоређеној на луку. Фрагментација простора ствара различите просторе заједнице између учионица. Просторно искуство романа и стално присуство природе помажу ученицима у креативном размишљању и манифестувању њихових идеја. Стазе које воде до оффсите образовних вртова и шуме употпуњују концепт круга стварајући узбудљив прелаз између изграђеног и природног окружења.