Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књижара

Guiyang Zhongshuge

Књижара Са планинским ходницима и сталактитским полицама налик на гротло, књижара уводи читатеље у свет кршке пећине. На овај начин, дизајнерски тим доноси фантастично визуелно искуство, а истовремено шири локалне карактеристике и културу на веће гужве. Гуиианг Зхонгсхуге је био културно обиљежје и урбана знаменитост у граду Гуиианг. Поред тога, премошћује и јаз културне атмосфере у Гуииангу.

Име пројекта : Guiyang Zhongshuge, Име дизајнера : Li Xiang, Име клијента : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Књижара

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.