Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање Козметике

Clive

Паковање Козметике Концепт пакирања козметике Цливе рођен је на различите начине. Јонатхан није само желео да створи још један бренд козметике са уобичајеним производима. Одлучан да истражи више осетљивости и мало више него што верује у погледу личне неге, он се бави једним главним циљем. Равнотежа између тела и ума. Са хавајским дизајном инспирисаним, комбинација тропског лишћа, тоналитет мора и тактилно искуство пакета пружају осећај опуштености и мира. Ова комбинација омогућава приближавање искуства тог места дизајну.

Канцеларија

Studio Atelier11

Канцеларија Зграда је била заснована на „троуглу“ са најјачим визуелним сликама оригиналне геометријске форме. Ако погледате са високог места, можете видети укупно пет различитих троуглова Комбинација троуглова различитих величина значи да „човек“ и „природа“ играју улогу као место на којем се сусрећу.

Концепт Књига И Постер

PLANTS TRADE

Концепт Књига И Постер ПЛАНТС ТРАДЕ је низ иновативног и уметничког облика ботаничких узорака, који је развијен да изгради бољи однос између људи и природе него образовних материјала. Концепт књига о биљкама припремљена је да вам помогне да разумете овај креативни производ. Књига, дизајнирана у потпуно истој величини као и производ, садржи не само фотографије природе већ јединствену графику инспирисану мудрошћу природе. Интересантније је што графички графички пажљиво штампају тако да свака слика варира у боји или текстури, баш као и природне биљке.

Стамбена Кућа

Tei

Стамбена Кућа Чињеница да је лагодан живот након одласка у пензију који чини већину просторија на падинама остварен постојаним дизајном на уобичајени начин. За уживање у богатом окружењу. Али овај пут није вила архитектура, већ лично становање. Тада смо прво почели да правимо структуру засновану на томе да је у стању да удобно проведе уобичајени живот без неразумности на целом плану.

Прстен

Arch

Прстен Дизајнер добија инспирацију у облику лучних конструкција и дуге. Два мотива - облик лука и облик капи, комбиновани су да би створили јединствену тродимензионалну форму. Комбиновањем минималних линија и облика и коришћењем једноставних и уобичајених мотива, резултат је једноставан и елегантан прстен који је направљен одважно и разиграно пружајући простор за проток енергије и ритма. Из различитих углова облик прстена се мења - облик капље се посматра из предњег угла, облик лука се гледа из бочног угла, а крст се гледа из горњег угла. Ово пружа стимулацију за корисника.

Прстен

Touch

Прстен Једноставном гестом, акција додиривања преноси богате емоције. Кроз додирни прстен дизајнер има за циљ да пренесе топао и безобан осећај са хладним и чврстим металом. 2 криве су спојене да формирају прстен који предлаже 2 особе да се држе за руке. Прстен мења свој вид када се његов положај окреће на прсту и посматра се из различитих углова. Када су спојени делови постављени између прстију, прстен се појављује или жути или бели. Када су повезани делови позиционирани на прсту, можете заједно уживати у жутој и белој боји.