Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Таблете Са Инфузијом Канабиса

Secret Tarts

Таблете Са Инфузијом Канабиса Амбалажа Сецрет Тарпс израђена је у такозваном модернизованом ретро / винтаге стилу са осећајем старошколских нота, тако да ишчекивање додира мајстора-фармацеута задржи купца из првог погледа, а касније док је детаљно проматрање главних дизајнерских елемената кодирано у холистичка структура која преноси главну маркетиншку тачку: овај производ је развила фармацеутска занатско-професионална компанија и садржи унутрашњу тајну рецептура фармацеутских производа.

Мобилна Апликација

Akbank Mobile

Мобилна Апликација Нови дизајн апликације Акбанк Мобиле пружа нову перспективу у смислу друштвеног, паметног, будућности и корисног банкарског искуства. Уз персонализовани дизајн подручја на главној страници, корисници могу прегледати паметне увиде како би им олакшали финансијски живот. Такође, уз овај нови дизајнерски приступ, традиционалне банкарске трансакције говоре језиком корисника с визуелним сличицама, поједностављеним токовима акција и концептима.

Вежба Силиконска Боца За Воду

Happy Aquarius

Вежба Силиконска Боца За Воду Хаппи Акуариус је сигурна боца воде са добрим приањањем за све узрасте. Има глатки осмех закривљеног дизајна и упечатљив изглед обостраних боја, који представљају осећај младости, енергије и моде. Направљен од 100% силикона који се може рециклирати, одржавајући распон температуре од 220 °. Ц до -40 °. Ц, није избелио пластификатор и не садржи БПА. Мекани премаз на додир пружа свиленкаст осећај, лепо се држи и држи. Пролећност, еластичност и шупља структура омогућавају боци да делује као хватаљка за руке, као и лагани гумб.

Хотелски Садржаји

Marn

Хотелски Садржаји Имајући инспирацију за свечане залогаје традиционалне таинанске културе (стари град на Тајвану препуном културног наслеђа), претварајући их у низ хотелских садржаја, ова серија свечаних залогаја локално увек позната као „Марн“, значи испуњење у кинеској култури; торта од пиринча у облику корњаче у облику сапуна за руке и сапуна, торта од махунарки у облику тоалетних потрепштина, слатка кнедла у облику танг јуана као крема за руке и паприка & амп; Таинан торта од браон шећера као сет чаја. Таинанска културна баштина могла би бити широко распрострањена у свијету, јер је хотел лијепа платформа за промоцију локалне културе.

Ламинирана Бамбусова Столица

Kala

Ламинирана Бамбусова Столица Кала, столица израђена од ламинираног бамбуса са механизмом за увлачење у централну осовину. Структура кишобрана од уљног папира узевши за своју инспирацију, ламинирана трака од бамбуса топло се пече и учвршћује у дрвеном калупу који се савијао у облик, показујући своју једноставност и оријенталну шармантност. Занимљиво је да је еластичност ламиниране конструкције од бамбуса и механизам који се увлачи у средишњу осовину наћи када је интеракција сјела на столицу Кала и спуштат ће се лагано и глатко, а кад неко устане са столца Кала, вратиће се натраг на своје мјесто .

Игра За Вежбање Дисања

P Y Lung

Игра За Вежбање Дисања Дизајн уређаја налик на играчке за све узрасте тако да ће сви имати користи од редовних тренинга са дахом за повећање капацитета плућа пухањем лопте за пролазак кроз стазе са различитим контролним тачкама за контролу удаха и издисаја ваздуха. Стазе се испоручују у различитим модулима, флексибилним и заменљивим. Структура магнетног механизма дизајнирана у алату за изградњу даха која омогућава прилагођавање нечијем респираторном стању.