Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Инфографика Са Анимираним Гифом

All In One Experience Consumption

Инфографика Са Анимираним Гифом Пројекат „Све у једном искуству“ је Инфограф са великим подацима који приказује информације као што су сврха, тип и потрошња посетилаца сложених тржних центара. Главни садржај чине три репрезентативна увида изведена из анализе великих података, а распоређени су од врха према дну према редоследу важности. Графика се ради помоћу изометријских техника и групира се у репрезентативну боју сваког предмета.

Филмски Постер

Mosaic Portrait

Филмски Постер Умјетнички филм „Мозаик портрет“ објављен је као концептни плакат. Углавном говори причу о девојчици која је била сексуално нападнута. Бели обично има метафору смрти и симбол чедности. Овај плакат одлучује да сакрије поруку „смрти“ иза девојчиног тихог и њежног стања, како би се истакла јача емоција иза тишине. У исто време, дизајнер је у слику интегрисао уметничке елементе и сугестивне симболе, изазивајући опсежније размишљање и истраживање филмских дела.

Ремен За Прање Веша У Унутрашњости

Brooklyn Laundreel

Ремен За Прање Веша У Унутрашњости Ово је појас за прање веша за унутрашњу употребу. Компактно кућиште мање од јапанске меке корице изгледа као трака, глатке завршне површине без вијака на површини. Ремен дужине 4 м има укупно 29 рупа, а свака рупа може држати и држати вешалицу без покривача, делује за брзо сушење. Ремен израђен од антибактеријског и полиуретанског калупа, сигуран, чист и јак материјал. Максимално оптерећење је 15 кг. 2 псећа кука и окретно тело омогућавају вишеструку употребу. Мали и једноставан, али ово је врло користан предмет за прање веша у затвореном простору. Једноставан рад и паметна инсталација одговарају свим врстама просторија.

Болница

Warm Transparency

Болница Уобичајено, болница обично представља простор који има лошу природну боју или материјал због вештачког структурног материјала за побољшање функционалности и ефикасности. Стога пацијенти осећају да се издвајају од свог свакодневног живота. Треба узети у обзир угодно окружење у којем пацијенти могу провести и ослобођени стреса. ТСЦ архитекти пружају отворен, удобан простор постављањем отвореног плафонског простора у облику слова Л и великих стреха користећи много дрвног материјала. Топла транспарентност ове архитектуре повезује људе и медицинске услуге.

Минђуше

Van Gogh

Минђуше Минђуше инспирисане стаблом бадема у цвату које је сликао Ван Гогх. Деликатност грана репродукована је деликатним ланцима типа Цартиер који се попут грана њишу са ветром. Различите нијансе различитих драгуља, од скоро беле до интензивније ружичасте, представљају нијансе цвећа. Грозд цветајућег цвећа представљен је различитим пресецима. Направљено од 18к злата, ружичастих дијаманата, морганита, ружичастих сафира и ружичастих турмалина. Полиран и текстуриран. Изузетно лаган и са савршеним уклапањем. Ово је долазак пролећа у облику драгуља.

Стамбена Кућа

Slabs House

Стамбена Кућа Кућа плоча била је дизајнирана за склапање грађевинских материјала, комбинујући дрво, бетон и челик. Дизајн је истовремено хипер модеран, а опет дискретан. Огромни прозори су непосредна жаришна тачка, али заштићени су од временских услова и погледа на улицу бетонским плочама. Вртови имају велику некретнину у објекту, како на приземљу тако и на првом спрату, омогућавајући становницима да се осећају повезани са природом док комуницирају са имањем, стварајући јединствен проток док се креће од улаза у стамбене просторе.