Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Оглашавање

Insect Sculptures

Оглашавање Сваки је комад ручно израђен како би створио скулптуре инсеката инспирисаних њиховим окружењем и храном коју једу. Уметничко дело је коришћено као позив на акцију преко веб странице Доом и тако идентификују специфичне штеточине у домаћинству. Елементи који се користе за те скулптуре извирани су из дрва смећа, депонија смећа, корита реке и супер маркета. Једном када је сваки инсект састављен, они су фотографирани и ретуширани у Пхотосхопу.

Име пројекта : Insect Sculptures, Име дизајнера : Chris Slabber, Име клијента : Chris Slabber.

Insect Sculptures Оглашавање

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.