Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Транспортно Чвориште

Viforion

Транспортно Чвориште Пројекат је Транспорт ХУБ који повезује околна урбана насеља у срцу динамичног живота на једноставан и ефикасан начин генерисан спајањем различитих транспортних система попут железничке станице, метро станице, ниле палубе и аутобуске станице поред других услуга за претварање место да буде катализатор будућег развоја.

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова

Prisma

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова Присма је дизајнирана за неинвазивно тестирање материјала у најекстремнијим окружењима. То је први детектор који је уградио напредне снимке у стварном времену и 3Д скенирање, што пролажење тумачења чини много лакшим, смањујући време техничара на лицу места. Са практично неуништивим кућиштем и јединственим вишеструким начинима прегледа, Присма може покрити све апликације за тестирање, од нафтовода до ваздухопловних компоненти. То је први детектор са интегралним снимањем података и аутоматским генерисањем ПДФ извештаја. Бежично и Етхернет повезивање омогућују лако надоградњу или дијагностику јединице.

Лампа

Muse

Лампа Инспирисан 'Победеним будизмом' у својој изреци да у нашем универзуму нема апсолутних квалитета, дали смо парадоксални квалитет 'светлости' дајући му 'физичко присуство'. Дух медитације који подстиче био је моћан извор инспирације који смо користили за стварање овог производа; утјеловљујући квалитете 'времена', 'материје' и 'свјетлости' у јединствени производ.

Керамика

inci

Керамика Огледало елеганције; Инци одражава љепоту бисера с црно-бијелим опцијама и прави је избор за оне који желе рефлектирати племенитост и елеганцију у просторе. Инци линије се производе у димензијама 30 к 80 цм и носе бијелу и црну класност у животне просторе. Произведено коришћењем технологије дигиталног штампања, тродимензионалног дизајна.

Тахографски Програмер

Optimo

Тахографски Програмер Оптимо је револуционарни производ са екраном осетљивим на додир за програмирање и калибрацију свих дигиталних тахографа намењених комерцијалним возилима. Фокусирајући се на брзину и једноставност употребе, Оптимо комбинује бежичну комуникацију, податке о апликацији производа и мноштво различитих сензорских веза у преносни уређај за употребу у кабини и радионици. Дизајниран за оптималну ергономију и флексибилно позиционирање, његов интерфејс вођен задацима и иновативни хардвер драстично побољшавају искуство корисника и узимају тахографске програме у будућност.

Органско Маслиново Уље

Epsilon

Органско Маслиново Уље Маслиново уље Епсилон је ограничени производ из органских маслиника. Цео процес производње се обавља ручно, користећи традиционалне методе, а маслиново уље се флашира нефилтрирано. Дизајнирали смо ово пакирање желећи да обезбедимо да ће потрошачи осетљиве компоненте високо хранљивог производа примити из млина без икаквих измена. Користимо боцу Куадротта заштићену облогом, повезујемо је кожом и ставимо у ручно израђену дрвену кутију, запечану заптивајућим воском. Тако потрошачи знају да је производ дошао директно из млина без икакве интервенције.