Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Алат За Образовање И Обуку

Corporate Mandala

Алат За Образовање И Обуку Корпоративна мандала је потпуно ново средство за образовање и обуку. То је иновативна и јединствена интеграција древног мандала и корпоративног идентитета дизајнирана да побољша рад у тиму и укупне пословне перформансе. Штавише, то је нови елемент корпоративног идентитета компаније. Корпоративна мандала је групна активност за тим или индивидуална активност за менаџера. Дизајниран је посебно за одређену компанију и обојен је од стране тима или појединца на слободно и интуитивно начин, при чему свако може одабрати било коју боју или поље.

Славине

Electra

Славине Електра која нема засебне дршке привлачи све због своје елеганције и паметног изгледа пресудно је да буду јединствени за кухиње. Спуштајући дигитални миксер за судопе пружа корисницима слободу кретања у кухињама, истовремено нудећи могућности две различите функције протока. На предњој страни електро, електронски јастучић вам омогућава приступ свим функцијама, било када се спреј стави у млаз или у вашу руку само врхом прста који можете контролисати.

Изложбени Простор

Ideaing

Изложбени Простор Ово је пословна изложбена сала на Гуангзхоу Десигн Веек-у 2013. коју је дизајнирала компанија Ц&Ц Десигн Цо., Лтд. Дизајн уредно има простор мањи од 91 квадратни метар, који је приказан екраном осетљивим на додир и унутрашњим пројектором. КР код приказан на лампици је веб веза предузећа. У међувремену, дизајнери се надају да изглед целе зграде може код људи давати осећај пун виталности, и стога демонстрира креативност коју дизајнерска компанија поседује, односно "дух независности и идеју слободе" коју заговарају .

Тактилна Тканина

Textile Braille

Тактилна Тканина Индустријска универзална жакардна текстилна мисао као преводилац за слијепе особе. Ову тканину могу да читају људи са добрим видом и она је намењена њима да помогне слепим особама које почињу да губе вид или имају проблема са видом; да би се научио брајевим системом пријатељским и уобичајеним материјалом: тканином. Садржи абецеду, бројеве и интерпункцијске знакове. Нису додате боје. То је производ сиве скале као принцип перцепције светлости. То је пројекат друштвеног значења и надилази комерцијални текстил.

Славине

Electra

Славине Елецтра која се сматра представником дигиталне употребе у арматурном сектору комбинује технологију са дизајном како би нагласила дигитално дизајнерско доба. Славине које немају одвојену дршку привлаче све због своје елеганције и паметног изгледа, пресудно је да буду јединствене у влажним просторима. Тастери са екраном осетљивим на додир компаније Елецтра нуде више ергономског решења. „Ецо Минд“ славине пружају кориснику максималну ефикасност у уштеди. Ова карактеристика посебно доприноси будућим генерацијама

Канцеларијски Простор

C&C Design Creative Headquarters

Канцеларијски Простор Креативно седиште компаније Ц&Ц Десигн смештено је у постиндустријској радионици. Његова зграда је трансформисана из фабрике црвене цигле 60-их година. С обзиром на заштиту тренутне ситуације и историјско памћење зграде, тим дизајнера потрудио се да избегне оштећења оригиналне зграде у унутрашњем уређењу. У дизајнирању ентеријера користи се много јеле и бамбуса. Отварање и затварање и пренамјена простора паметно су замишљени. Дизајн расвјете за различите регије одражава различите визуелне атмосфере.