Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Клизалиште За Мек И Тврд Снег

Snowskate

Клизалиште За Мек И Тврд Снег Овде је представљен оригинални снежни скејт у сасвим новом и функционалном дизајну - од махагона од тврдог дрвета и са трљачима од нехрђајућег челика. Једна предност је што се могу користити традиционалне кожне чизме са петом, а као такве не постоји потражња за специјалним чизмама. Кључно у пракси клизања је једноставна техника везања, јер су дизајн и конструкција оптимизовани добром комбинацијом ширине и висине клизаљке. Други одлучујући фактор је ширина тркача која оптимизира управљање клизањем на чврстом или тврдом снегу. Тркачи су од нехрђајућег челика и опремљени су удубљеним вијцима.

Гостопримство На Стадиону

San Siro Stadium Sky Lounge

Гостопримство На Стадиону Пројекат нових Ски салона само је први корак великог програма обнове који АЦ Милан и ФЦ Интерназионале заједно са Општином Милан спроводе са циљем да се стадион Сан Сиро претвори у мултифункционални објекат способан да угости све Важни догађаји с којима ће се Милано суочити током предстојеће ЕКСПО 2015. Након успеха небеског пројекта, Рагаззи и Партнери спровели су идеју о стварању новог концепта гостољубивих простора на главној грандиозној трибини стадиона Сан Сиро.

Структура Осветљења

Tensegrity Space Frame

Структура Осветљења Свјетло оквира оквира Тенсегрити користи РБФуллеров принцип „Мање за више“ за производњу свјетиљки користећи само извор свјетла и електричну жицу. Напетост постаје структурално средство којим обоје делују међусобно у компресији и напетости да би створили наизглед дисконтинуитетно поље светлости дефинисано само његовом структуралном логиком. Његова скалабилност и економичност производње говоре о робу бескрајне конфигурације чији се блистави облик грациозно одупире потегу гравитације једноставношћу која потврђује парадигму наше епохе: постићи више, а притом користећи мање.

Кабриолетни Уређај За Образовање

Pupil 108

Кабриолетни Уређај За Образовање Ученик 108: Најприступачнији Виндовс 8 кабриолетни уређај за образовање. Ново сучеље и потпуно ново искуство у учењу. Ученик 108 обрушава се и на свету таблетних и лаптоп рачунара, прелазећи између њих две ради побољшања перформанси у образовању. Виндовс 8 отвара нове могућности учења, омогућујући студентима да у потпуности искористе могућност додирног екрана и безброј апликација. Део Интел® образовних решења, Пупил 108 је најповољније и најприкладније решење за учионице широм света.

Трпезаријски Сто

Chromosome X

Трпезаријски Сто Трпезаријски сто дизајниран тако да обезбеди седење за осам људи који се међусобно баве стрелицом. Врх је апстрактни Кс, направљен од два различита дела наглашена дубоком линијом, док је исти апстрактни Кс огледао се на поду са основном структуром. Бијела конструкција је направљена од три различита комада за лако састављање и транспорт. Поред тога, контраст фурнира од тиковине од врха и беле боје за базу изабран је тако да посветли доњи део дајући већи нагласак неправилном облику врха, пружајући тако наговештај за различиту интеракцију корисника.

Оптичка Инсталација

Opx2

Оптичка Инсталација Опк2 је оптичка инсталација која истражује симбиотски однос природе и технологије. Однос у којем обрасци, понављања и ритам описују и природне формације и операције рачунарских процеса. Искључива геометрија инсталације, тренутна непрозирност и / или густина слични су феномену вожње узгајивачким пољем или су објасњени технологијом док се гледа бинарни код. Опк2 гради сложене геометрије и изазива перцепцију волумена и простора.