Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Серија Намештаја

Sama

Серија Намештаја Сама је аутентична серија намештаја која пружа функционалност, емоционално искуство и јединственост кроз своје минималне, практичне форме и снажан визуелни ефекат. Културна инспирација извучена из поезије вртложних костима који се носе на церемонијама Сама реинтерпретирана је у свом дизајну кроз игру конусне геометрије и техника савијања метала. Скулптурално држање серије комбинује се са једноставношћу материјала, облика и производних техника, како би се понудио функционалан & амп; естетске користи. Резултат је модерна серија намештаја која пружа препознатљив додир животних простора.

Прстен

Dancing Pearls

Прстен Плешући бисери међу морским бучним таласима резултат су инспирације из океана и бисера и прстен 3Д модела. Овај прстен дизајниран је у комбинацији злата и шарених бисера са посебном структуром за примену кретања бисера између бучних таласа океана. Пречник цеви је изабран у доброј величини што чини дизајн довољно робусним да модел учини производљивијим.

Мачји Кревет

Catzz

Мачји Кревет Приликом дизајнирања Цатзз кревета за мачке, инспирацију су црпили како мачке тако и власници, као и потреба за обједињавањем функције, једноставности и лепоте. Током посматрања мачака, њихове јединствене геометријске карактеристике инспирисале су чисту и препознатљиву форму. Неки карактеристични обрасци понашања (нпр. Кретање ушију) постали су уграђени у корисничко искуство мачке. Такође, имајући на уму власнике, циљ је био створити комад намештаја који би могли прилагодити и поносно изложити. Штавише, било је важно осигурати лако одржавање. Све то омогућавају елегантан, геометријски дизајн и модуларна структура.

Забавни Клуб

Central Yosemite

Забавни Клуб Вратите се једноставности живота, сунце се кроз прозор прекриже светлошћу и сенком. Да бисте боље одражавали природни укус у целокупном простору, у потпуности искористите дизајн трупаца, једноставан и модеран, хуманистички комфор, наглашавајући уметничку атмосферу простора. Оријентални шарм тон, са јединственим просторним расположењем. Ово је још један израз унутрашњости, природан је, чист, променљив.

Суво Паковање Чаја

SARISTI

Суво Паковање Чаја Дизајн је цилиндрична посуда живих боја. Иновативна и осветљујућа употреба боја и облика ствара хармоничан дизајн који одражава САРИСТИ-јеве биљне инфузије. Оно што разликује наш дизајн је наша способност да дамо модеран преокрет сувој амбалажи чаја. Животиње које се користе у паковању представљају осећања и стања која људи често доживљавају. На пример, птице фламинго представљају љубав, медвед Панда опуштање.

Паковање Маслиновог Уља

Ionia

Паковање Маслиновог Уља Како су стари Грци некада сликали и дизајнирали сваку амфору (посуду) за маслиново уље одвојено, одлучили су да то учине и данас! Оживели су и применили ову древну уметност и традицију, у савременој модерној производњи где свака од 2000 произведених боца има различите обрасце. Свака бочица је индивидуално дизајнирана. То је јединствени линеарни дизајн, инспирисан древним грчким узорцима са модерним додиром који слави винтаге наслеђе маслиновог уља. То није зачарани круг; то је права креативна линија у развоју. Свака производна линија креира 2000 различитих дизајна.