Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Отварач За Писма

Memento

Отварач За Писма Започните са захвалношћу. Серија отварача за писма која одражава занимања: Мементо није само скуп алата већ и низ предмета који изражава захвалност и осећања корисника. Кроз семантику производа и једноставне слике различитих професија, дизајни и јединствени начини коришћења сваког Мементо дела дају кориснику различита искустава.

Јапански Ресторан И Бар

Dongshang

Јапански Ресторан И Бар Донгсханг је јапански ресторан и бар који се налази у Пекингу, а састоји се од бамбуса у различитим облицима и величинама. Визија пројекта је била да се створи јединствено окружење за ручавање преплићући јапанску естетику са елементима кинеске културе. Традиционални материјал са јаком везом за уметност и занат две земље прекрива зидове и плафоне како би створио интиман амбијент. Природни и одрживи материјал симболизира анти-урбану филозофију у кинеској класичној причи, Седам мудраца из Бамбусовог гроба, а унутрашњост изазива осећај ручања у шуми од бамбуса.

Фотеља

Osker

Фотеља Оскер вас одмах позива да се одмарате и опустите се. Ова фотеља има веома изражен и закривљен дизајн који пружа карактеристичне карактеристике као што су савршено израђене дрвене столарије, кожни наслони за руке и јастуци. Много детаља и употреба висококвалитетних материјала: коже и пуног дрвета гарантују модеран и безвременски дизајн.

Кућа

Zen Mood

Кућа Зен Моод је концептуални пројекат фокусиран на три кључна покретача: минимализам, прилагодљивост и естетика. Појединачни сегменти су приложени стварајући различите облике и намене: куће, канцеларије или салони могу се генерисати користећи два формата. Сваки модул је дизајниран са 3,20 к 6,00м распоређеним у 19м² унутар 01 или 02 спрата. Превоз се углавном врши камионима, такође се може испоручити и монтирати у само једном дану. То је јединствен, савремени дизајн који ствара једноставне, живахне и креативне просторе омогућене чистом и индустријализованом конструктивном методом.

Систем Путног Навођења

Airport Bremen

Систем Путног Навођења Модеран дизајн високог контраста и јасне информације Хирарцхие разликује нови систем. Систем оријентације делује брзо и позитивно ће допринети квалитети услуге коју аеродром пружа. Најважније средство поред употребе новог фонта, карактеристичног стрелског елемента је увођење различитих боја високог контраста. Посебно је било ријеч о функционалним и психолошким аспектима, као што су добра прегледност, читљивост и снимање података без баријера. Користе се нове алуминијумске футроле са савременим, оптимизованим ЛЕД осветљењем. Додате су сигналне куле.

Умиваоник За Умиваонике

Eva

Умиваоник За Умиваонике Инспирација дизајнера настала је из минималног дизајна и за употребу га као тихе, али освежавајуће карактеристике у простору купатила. Настала је из истраживања архитектонских форми и једноставног геометријског волумена. Базен може бити потенцијално елемент који дефинира различите просторе око себе и истовремено је средишња тачка у простору. Врло је једноставан за употребу, чист и издржљив такође. Постоји неколико варијација укључујући самосталну, клупу за седење и зидну уградњу, као и једноструки или двоструки умиваоник. Варијације у боји (РАЛ боје) помоћи ће да се дизајн интегрише у простор.