Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Архитектонско Истраживање И Развој

Technology Center

Архитектонско Истраживање И Развој Архитектонски пројекат Технолошког центра као смјерница је интеграција архитектонског ансамбла у околни крајолик, миран и угодан простор. Ова дефинишућа идеја чини ансамбл хуманизованим оријентиром, предодређеним за неопходно интелектуално урањање истраживача који ће у њему деловати, изражено у његовој пластичној и конструктивној намери. Упечатљив и интегрисан дизајн крова у конкавном и конвексном облику готово додирује наглашене хоризонталне линије које дефинишу, дакле, главне карактеристике архитектонског комплекса.

хоклица

Ane

хоклица Столица Ане има чврсте летвице од дрвета које као да складно лебде, а опет независно од дрвених ногу, изнад челичног оквира. Дизајнер наводи да је седиште, ручно израђено од сертификоване еколошке дрвене грађе, формирано јединственом употребом више комада једног облика дрвета који су постављени и исечени на динамичан начин. Када седите на столици, лагано подизање угла према леђима и углови на котачима са стране завршени су на начин који омогућава природан, удобан положај седења. Ане хоклица има прави степен сложености како би створила елегантан финиш.

Паковање За Чај

Seven Tea House

Паковање За Чај Марка чајне дворане, узимајући слику проливања и распршивања чаја слободно и лежерно, концепт процеса припреме чаја, јак или слаб, претварајући се непредвидљиво као елемент осликавања чаја током дегустације чаја. Лежерни шарм узимања чаја као мастила и употребе прста као оловке, скицирајући широки ум породице чајних сала, пејзаж. Оригинални дизајн амбалаже преноси пријатну атмосферу, изражавајући пријатно време живљења уз чај.

Промоција Бренда

Project Yellow

Промоција Бренда Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.

Визуелни Ип Дизајн

Project Yellow

Визуелни Ип Дизајн Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.

Дизајн Ентеријера

Gray and Gold

Дизајн Ентеријера Сива боја се сматра досадном. Али данас је ова боја једна од трака за главу у таквим стиловима као што су поткровље, минимализам и хи-тецх. Сива је боја склоности приватности, мало мира и одмора. Он углавном позива оне који раде са људима или се баве когнитивним захтевима, као општу боју ентеријера. Зидови, плафон, намештај, завесе и подови су сиви. Нијансе и засићеност сиве различите су само. Злато су додали додатни детаљи и додаци. Наглашен је оквиром за слике.