Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Храна За Ужину

Have Fun Duck Gift Box

Храна За Ужину Поклон кутија „Забавите се патка“ је посебна поклон кутија за младе. Инспирисан играчкама, играма и филмовима у стилу пиксела, дизајн приказује „град хране“ за младе са занимљивим и детаљним илустрацијама. ИП слика ће бити интегрисана у градске улице и млади људи воле спорт, музику, хип-хоп и друге забавне активности. Доживите забавне спортске игре док уживате у храни, изразите млад, забаван и срећан стил живота.

Паковање Хране

Kuniichi

Паковање Хране Традиционална јапанска конзервирана храна Тсукудани није добро позната у свету. Запечено јело на бази соје, које комбинира разне морске и земне састојке. Нови пакет укључује девет налепница дизајнираних да модернизују традиционалне јапанске узорке и изразе карактеристике састојака. Нови лого марке дизајниран је уз очекивање да ће ту традицију наставити током наредних 100 година.

Мед

Ecological Journey Gift Box

Мед Дизајн поклон кутије са медом инспирисан је "еколошким путовањем" Шењонгјије са обиљем дивљих биљака и добрим природним еколошким окружењем. Заштита локалног еколошког окружења креативна је тема дизајна. Дизајн прихвата традиционалну кинеску уметност од лука и папирних луткица како би приказао локалну природну екологију и пет ретких и угрожених првокласних заштићених животиња. На амбалажном материјалу се користи храпава трава и дрвени папир, што представља концепт природе и заштите животне средине. Спољна кутија се може користити као изврсна кутија за одлагање ради поновне употребе.

Кухињска Столица

Coupe

Кухињска Столица Ова је столица дизајнирана да помогне одржавању неутралног положаја седећег стајања. Посматрајући свакодневно понашање људи, дизајнерски тим је установио потребу да људи седе на столицама краће време, попут седења у кухињи за кратак предах, што је инспирисало тим да створи ову столицу посебно да се такво понашање прилагоди. Ова столица је дизајнирана са минималним деловима и структурама, чинећи столицу приступачном и исплативом за купце и продавце узимајући у обзир продуктивност произвођача.

Инфографика Са Анимираним Гифом

All In One Experience Consumption

Инфографика Са Анимираним Гифом Пројекат „Све у једном искуству“ је Инфограф са великим подацима који приказује информације као што су сврха, тип и потрошња посетилаца сложених тржних центара. Главни садржај чине три репрезентативна увида изведена из анализе великих података, а распоређени су од врха према дну према редоследу важности. Графика се ради помоћу изометријских техника и групира се у репрезентативну боју сваког предмета.

Филмски Постер

Mosaic Portrait

Филмски Постер Умјетнички филм „Мозаик портрет“ објављен је као концептни плакат. Углавном говори причу о девојчици која је била сексуално нападнута. Бели обично има метафору смрти и симбол чедности. Овај плакат одлучује да сакрије поруку „смрти“ иза девојчиног тихог и њежног стања, како би се истакла јача емоција иза тишине. У исто време, дизајнер је у слику интегрисао уметничке елементе и сугестивне симболе, изазивајући опсежније размишљање и истраживање филмских дела.