Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Клизалиште За Мек И Тврд Снег

Snowskate

Клизалиште За Мек И Тврд Снег Овде је представљен оригинални снежни скејт у сасвим новом и функционалном дизајну - од махагона од тврдог дрвета и са трљачима од нехрђајућег челика. Једна предност је што се могу користити традиционалне кожне чизме са петом, а као такве не постоји потражња за специјалним чизмама. Кључно у пракси клизања је једноставна техника везања, јер су дизајн и конструкција оптимизовани добром комбинацијом ширине и висине клизаљке. Други одлучујући фактор је ширина тркача која оптимизира управљање клизањем на чврстом или тврдом снегу. Тркачи су од нехрђајућег челика и опремљени су удубљеним вијцима.

Структура Осветљења

Tensegrity Space Frame

Структура Осветљења Свјетло оквира оквира Тенсегрити користи РБФуллеров принцип „Мање за више“ за производњу свјетиљки користећи само извор свјетла и електричну жицу. Напетост постаје структурално средство којим обоје делују међусобно у компресији и напетости да би створили наизглед дисконтинуитетно поље светлости дефинисано само његовом структуралном логиком. Његова скалабилност и економичност производње говоре о робу бескрајне конфигурације чији се блистави облик грациозно одупире потегу гравитације једноставношћу која потврђује парадигму наше епохе: постићи више, а притом користећи мање.

Кабриолетни Уређај За Образовање

Pupil 108

Кабриолетни Уређај За Образовање Ученик 108: Најприступачнији Виндовс 8 кабриолетни уређај за образовање. Ново сучеље и потпуно ново искуство у учењу. Ученик 108 обрушава се и на свету таблетних и лаптоп рачунара, прелазећи између њих две ради побољшања перформанси у образовању. Виндовс 8 отвара нове могућности учења, омогућујући студентима да у потпуности искористе могућност додирног екрана и безброј апликација. Део Интел® образовних решења, Пупил 108 је најповољније и најприкладније решење за учионице широм света.

Трпезаријски Сто

Chromosome X

Трпезаријски Сто Трпезаријски сто дизајниран тако да обезбеди седење за осам људи који се међусобно баве стрелицом. Врх је апстрактни Кс, направљен од два различита дела наглашена дубоком линијом, док је исти апстрактни Кс огледао се на поду са основном структуром. Бијела конструкција је направљена од три различита комада за лако састављање и транспорт. Поред тога, контраст фурнира од тиковине од врха и беле боје за базу изабран је тако да посветли доњи део дајући већи нагласак неправилном облику врха, пружајући тако наговештај за различиту интеракцију корисника.

Одвојиви Уређај За Образовање

Unite 401

Одвојиви Уређај За Образовање Уједините 401: Савршени дуо за образовање. Хајде да разговарамо о тимском раду. С невероватно свестраним дизајном 2 у 1, Уните 401 је идеалан ученички уређај за колаборативна учења у окружењу. Комбинација таблета и нотебоок-а доноси најснажније мобилно решење за образовање, оснажено мгсериес сигурним дизајном по најпаметнијој цени.

Лампа

Capsule Lamp

Лампа Првобитно је дизајнирана за дечију одећу марке. Инспирација потиче од играчака са капсулама које деца добијају од аутомата који се обично налазе на продајним салонима. Гледајући горе у лампу, може се видети гомила разнобојних играчака са капсулама, свака носећи жељу и сласт која буди нечију младеначку душу. Број капсула може се подесити и садржај заменити како вам се свиђа. Од свакодневних ситница до специјалних украса, сваки предмет који ставите у капсуле постаје ваша јединствена приповијест, чиме кристализира ваш живот и стање ума у одређено вријеме.