Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавни Урбани Уметнички Намештај

Eye of Ra'

Јавни Урбани Уметнички Намештај Циљ овог дизајна је спојити историју древне Египта са футуристичком флуидном методологијом дизајна. То је дословни превод египатског најславнијег религиозног оруђа у флуидан облик уличног намештаја који позајмљује карактеристике течног стила где се не заговарају неки посебни облици или дизајн. Око представља и мушке и женске колеге у продукцији Бога Ра. Отуда је улични намештај представљен у чврстом дизајну који симболизује мужевност и снагу, док његов лепршав изглед приказује женственост и грациозност.

Име пројекта : Eye of Ra', Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Јавни Урбани Уметнички Намештај

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.