Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавни Урбани Уметнички Намештај

Eye of Ra'

Јавни Урбани Уметнички Намештај Циљ овог дизајна је спојити историју древне Египта са футуристичком флуидном методологијом дизајна. То је дословни превод египатског најславнијег религиозног оруђа у флуидан облик уличног намештаја који позајмљује карактеристике течног стила где се не заговарају неки посебни облици или дизајн. Око представља и мушке и женске колеге у продукцији Бога Ра. Отуда је улични намештај представљен у чврстом дизајну који симболизује мужевност и снагу, док његов лепршав изглед приказује женственост и грациозност.

Име пројекта : Eye of Ra', Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Јавни Урбани Уметнички Намештај

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.