Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Слова

Monk Font

Дизајн Слова Монк тражи равнотежу између отворености и читљивости хуманистичких санс серифи и регулиранијег карактера трга санс сериф. Иако је првобитно замишљен као латиница, одлучено је рано да му је потребан шири дијалог да би се уврстила и арапска верзија. И латино и арапско дизајнирали су нам исто образложење и идеју заједничке геометрије. Снага паралелног процеса дизајнирања омогућава да два језика имају уравнотежен склад и грациозност. И арапски и латински раде беспрекорно, имају заједничке бројаче, дебљину стабљике и закривљене облике.

Амбалажа

Winetime Seafood

Амбалажа Дизајн амбалаже за Винетиме Сеафоод серију треба да покаже свежину и поузданост производа, треба га повољно разликовати од конкуренције, бити складан и разумљив. Коришћене боје (плава, бела и наранџаста) стварају контраст, наглашавају важне елементе и одражавају позиционирање бренда. Јединствени јединствени концепт разликује серију од осталих произвођача. Стратегија визуелних информација омогућила је идентификацију разноликости производа у серији, а употреба илустрација уместо фотографија учинила је паковање занимљивијим.

Дизајн Амбалаже

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизајн Амбалаже Инспирисана је млеком, главним састојком. Јединствени дизајн амбалаже типа паковања млека одражава карактеристике производа и дизајниран је тако да буде познат чак и потрошачима који су први пут у употреби. Поред тога, материјал направљен од полиетилена (ПЕ) и гуме (ЕВА) и меканих карактеристика пастелне боје користе се како би се нагласило да је благ производ за децу са слабом кожом. Округли облик се наноси на угао због сигурности маме и бебе.

Рекламна Кампања

Feira do Alvarinho

Рекламна Кампања Феира до Алваринхо је годишња винска забава која се одржава у Монцауу у Португалу. Да би пренео догађај, створено је древно и измишљено краљевство. Са властитим именом и цивилизацијом, Краљевина Алваринхо, означена тако да је Монцао познат као колијевка вина Алваринхо, инспирисан је у стварној историји, местима, иконским људима и легенди Монкаа. Највећи изазов овог пројекта био је преношење стварне приче о територији у дизајн лика.

Дизајн Визуелног Идентитета

ODTU Sanat 20

Дизајн Визуелног Идентитета За 20. годину ОДТУ Санат, који се сваке године одржава Технички универзитет на Блиском Истоку, захтев је био да се изгради визуелни језик којим би се истакли последњих 20 година фестивала. Како је тражено, наглашена је 20. година фестивала приближавајући се њему као покривеном уметничком делу које ће се представити. Сјене истог обојеног слоја које чине бројеве 2 и 0 створиле су 3Д илузију. Ова илузија даје осећај олакшања, а бројеви изгледају као да су се растопили у позадини. Живи избор боја ствара суптилан контраст с мирноћом валовитих 20.

Дрво Вискија Малбека

La Orden del Libertador

Дрво Вискија Малбека Покушавајући да комбинује различите елементе који се односе на назив производа, дизајн појачава поруку коју предлаже. Преноси узбудљиву и интригантну слику. Илустрација пркосног кондора која приказује крила, означава осећај слободе, спојен са симетричном и сугестивном медаљом, додан позадинској илустрацији са замишљеним пејзажом који уноси поезију у дизајн, ствара идеалну комбинацију за преношење жељене поруке. Трезна палета боја даје ексклузивне карактеристике, а типографска употреба одговара традиционалном и историјском производу.