Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа Кошуље

EcoPack

Амбалажа Кошуље Ова амбалажа кошуље се издваја од уобичајеног паковања тако што се уопште не користи пластично. Користећи постојећи ток отпада и поступак израде, овај производ је не само врло једноставан за производњу, већ је и веома једноставан за одлагање, примарног материјала који се компостира све до ничега. Производ се може прво притиснути, а затим идентификовати са брендирањем компаније кроз резање и штампање како би се створио јединствени структурални производ који изгледа и изгледа врло различито и занимљиво. Естетика и корисничко сучеље сматрани су једнако високим као одрживост производа.

Конзола

Qadem Hooks

Конзола Кадем Хоокс је уметничко дело са функцијом конзоле инспирисану природом. Састоји се од различитих обојених старих кукица које су кориштене заједно с Кадемом (старо дрвено мушко седло) за превоз пшенице из једног села у друго. Куке су причвршћене на стару даску за пшеницу, као подлога и завршене са стакленом плочом на врху.

Конзола

Mabrada

Конзола Јединствена конзола направљена од обојеног дрвета са каменом обрадом, на којој се налази стара аутентична брусилица за кафу која сеже у османско доба. Репродукован је и исклесан јордански хладњак за кафу (Мабрада) који стоји као једна од ногу на супротној страни конзоле на којој се налази брусилица, стварајући фасцинантан комад за предсобље или дневни боравак.

Корпоративни Идентитет

Jae Murphy

Корпоративни Идентитет Негативни простор се користи зато што гледаоце чини радозналијима и чим доживе онај Аха тренутак, одмах им се свидја и памте га. Ознака логотипа садржи иницијале Ј, М, камеру и статив уграђену у негативном простору. Будући да Јае Мурпхи често фотографира децу, велике степенице, обликоване именом и ниско постављена камера сугерирају да су деца добродошла. Кроз дизајн корпоративног идентитета даље се развија негативна свемирска идеја из логотипа. Свакој ставци додаје нову димензију и поставља слоган, Необичан поглед на уобичајено место.

Двосед

Mowraj

Двосед Моврај је двосед који је дизајниран да уобличи дух етничких египатских и готских стилова. Облик је изведен из Новрага, египатске верзије измуљивачких муља измијењених како би утјеловио готички штих, а да не угрози његову етничку антеилувијску суштину. Дизајн је црно лакиран, на којем су уграђене гравуре етничког египатског ручног израде на рукама и ногама, као и богата баршунаста пресвлака додана вијцима и вучним прстенима што јој даје средњовековни бачени изглед готичког изгледа.

Корпоративни Идентитет

Predictive Solutions

Корпоративни Идентитет Предицтиве Солутионс је провајдер софтверских производа за прогностичку анализу. Производи компаније користе се за предвиђање анализом постојећих података. Ознака компаније - сектори круга - подсећа на графику са пите-скицама, а такође на веома стилизовану и поједностављену слику ока у профилу. Платформа марке „проливање светла“ покретач је свих марки графике. И променљиви, апстрактни флуидни облици и тематски поједностављене илустрације користе се као додатна графика у различитим апликацијама.