Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа

The Fruits Toilet Paper

Амбалажа Многе компаније и продавнице широм Јапана дају ролу тоалетног папира купцима као поклон новости како би показали своју захвалност. Фруит Тоилет Папер дизајниран је тако да задивљује купце својим слатким стилом, савршеним за такве прилике. Постоје 4 дизајна који бирате између кивија, јагода, лубеница и наранџе. Од најаве дизајна и пуштања производа, представљен је у преко 50 медија, укључујући ТВ станице, часописе и веб локације у 23 града у 19 земаља.

Пењачки Торањ

Wisdom Path

Пењачки Торањ Руководство радионице је одлучило да нефункционални водени торањ реконструише тако да постане зид за пењање. Будући да је највиша тачка око њега добро је видљиво изван радионице. Има поглед на језеро Сенеж, територију радионице и борову шуму. По завршетку студија студенти учествују у свечаном успону на сам врх куле који је посматрачка тачка. Спирално кретање око куле је симбол процеса стицања искуства. А највиша тачка је симбол животног искуства који се на крају претвара у камен мудрости.

Паковање Колача За Шаховске Штапиће

K & Q

Паковање Колача За Шаховске Штапиће Ово је дизајн амбалаже за пециво (штапићи за колаче, финансијери). Са односом дужине и ширине од 8: 1, странице ових рукава су изузетно дуге и прекривене су шаблоном. Узорак се наставља према предњем делу, који има и централно смјештен прозор кроз који се види садржај чахуре. Када се свих осам рукава који се налазе у овом поклон сету поравнају, открива се прелепи карирани узорак шаховске плоче. К & амп; К чини вашу посебну прилику тако елегантном као и време чаја краља и краљице.

Амбалажа За Колаче Од Вафла

Miyabi Monaka

Амбалажа За Колаче Од Вафла Ово је дизајн амбалаже за торте од вафла пуњене џемом од пасуља. Пакети су дизајнирани са мотивима татамија како би привукли јапанску собу. Такође су смислили и дизајн пакета у облику рукава поред пакета. То је омогућило (1) приказивање традиционалног камина, јединствене карактеристике чајне собе и (2) креирање чајних соба у 2-мат, 3-мат, 4,5-мат, 18-мат и разним другим величинама. Леђима паковања украшени су дизајни који нису мотив татамија, тако да се могу продавати засебно.

Фотографска Уметност

Forgotten Paris

Фотографска Уметност Заборављени Париз црно-беле су фотографије старог подземља престонице Француске. Овај дизајн је репертоар места које мало људи зна јер су илегално и тешко приступачно. Маттхиеу Боувиер истражује та опасна места већ десет година како би открио ову заборављену прошлост.

Упаковани Коктели

Boho Ras

Упаковани Коктели Бохо Рас продаје упаковане коктеле направљене од најбољих локалних индијских алкохолних пића. Производ носи боемску вибрацију која биљежи неконвенционални умјетнички стил живота, а визуални производи производа су апстрактни приказ зујања који потрошач добије након испијања коктела. Савршено је успео да постигне средину где се Глобал и Лоцал састају, где се спајају и формирају Глоцал вибру за производ. Бохо Рас продаје чисту алкохолну пијаћу у боцама од 200мл и упаковане коктеле у боце од 200мл и 750 мл.