Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апарат За Кафу

Lavazza Desea

Апарат За Кафу Пријатељска машина дизајнирана да понуди комплетан пакет италијанске културе кафе: од еспресса до аутентичног капућина или латтеа. Додирни интерфејс распоређује изборе у две одвојене групе - једна за кафу и једна за млеко. Пића се могу персонализовати уз помоћ појачавања за температуру и млечну пену. Неопходна услуга је назначена у центру са осветљеним иконама. Машина долази са наменском стакленом шољицом и примењује облик облика Лаваззе са контролисаним површинама, рафинираним детаљима и посебном пажњом на боје, материјале и појачало; завршити.

Име пројекта : Lavazza Desea, Име дизајнера : Florian Seidl, Име клијента : Lavazza.

Lavazza Desea Апарат За Кафу

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.