Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Krov Restorana Bar

The Atticum

Krov Restorana Bar Šarm restorana u industrijskom okruženju treba da se ogleda u arhitekturi i nameštaju. Crno-sivi krečni malter koji je posebno razvijen za ovaj projekat je jedan od dokaza za to. Njegova jedinstvena, gruba struktura prolazi kroz sve prostorije. U detaljnoj izvedbi namerno su korišćeni materijali poput sirovog čelika, čiji su zavareni šavovi i tragovi brušenja ostali vidljivi. Ovaj utisak potkrepljuje izbor muntin prozora. Ovi hladni elementi su u kontrastu sa toplim hrastovim drvom, ručno blanjanim parketom od riblje kosti i potpuno zasađenim zidom.

Svetiljka

vanory Estelle

Svetiljka Estelle kombinuje klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno rađenog staklenog tela sa inovativnom tehnologijom osvetljenja koja proizvodi trodimenzionalne svetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namerno dizajnirana da pretvori svetlosna raspoloženja u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačan niz statičnih i dinamičkih raspoloženja koja proizvode sve vrste boja i prelaza, kontrolisanih preko dodirnog panela na svetiljci ili aplikacije za pametni telefon.

Pokretni Paviljon

Three cubes in the forest

Pokretni Paviljon Tri kocke su uređaj sa različitim svojstvima i funkcijama (oprema za dečija igrališta, javni nameštaj, umetnički objekti, sobe za meditaciju, sjenice, mali prostori za odmor, čekaonice, stolice sa krovovima) i mogu doneti ljudima sveža prostorna iskustva. Tri kocke se lako mogu transportovati kamionom, zbog veličine i oblika. U pogledu veličine, montaže (nagiba), površina sedišta, prozora itd., svaka kocka je karakteristično dizajnirana. Tri kocke se odnose na japanske tradicionalne minimalne prostore kao što su sobe za čajne ceremonije, sa varijabilnošću i pokretljivošću.

Multifunkcionalni Kompleks

Crab Houses

Multifunkcionalni Kompleks Na prostranoj ravnici Šleske nizije, jedna magična planina stoji sama, prekrivena maglom misterije, nadvijajući se nad živopisnim gradom Sobotka. Tamo, usred prirodnih pejzaža i legendarne lokacije, planira se da bude kompleks Crab Houses: istraživački centar. Kao deo projekta revitalizacije grada, trebalo bi da oslobodi kreativnost i inovativnost. Mesto okuplja naučnike, umetnike i lokalnu zajednicu. Oblik paviljona inspirisan je rakovima koji ulaze u talasasto more trave. Noću će biti osvetljene, nalik na krijesnice koje lebde nad gradom.

Sto

la SINFONIA de los ARBOLES

Sto Tabela la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stubova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih videti odozgo; šuma iz ptičje perspektive podseća na glatki tepih. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, sto la SINFONIA de los ARBOLES, podseća na grane drveća koje čine stabilnu osnovu za suptilnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Tek tu i tamo sunčevi zraci zatrepere kroz granje drveća.

Апотекарска Радња

Izhiman Premier

Апотекарска Радња Нови дизајн продавнице Изхиман Премиер еволуирао је око стварања трендовског и модерног искуства. Дизајнер је користио различиту мешавину материјала и детаља како би послужио сваки угао приказаних предмета. Сваки изложбени простор је посебно третиран проучавањем својстава материјала и изложене робе. Стварање брака мешања материјала између калкутског мермера, ораховог дрвета, храстовог дрвета и стакла или акрила. Као резултат тога, искуство је било засновано на свакој функцији и преференцијама клијената са модерним и елегантним дизајном компатибилним са приказаним артиклима.