Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књижара

Chongqing Zhongshuge

Књижара Укључујући сјајан пејзаж Цхонгкинга у књижару, дизајнер је створио простор у коме ће се посетиоци осећати као у шармантном Цхонгкингу док читају. Укупно постоји пет врста подручја за читање, а свако је попут земље чуда са карактеристичним особинама. Књижара Цхонгкинг Зхонгсхуге купцима је пружила фантастичније искуство које нису у могућности да стекну путем куповине на мрежи.

Име пројекта : Chongqing Zhongshuge, Име дизајнера : Li Xiang, Име клијента : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Књижара

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.