Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Викенд Резиденција

Cliff House

Викенд Резиденција Ово је рибарска кабина са погледом на планину, на обали реке Хеавен (на јапанском језику "Тенкава"). Израђен је од армираног бетона, облика је једноставна цев, дугачка шест метара. Цестовни крај цеви је протутежан и усидрен дубоко у земљи, тако да се пружа хоризонтално од обале и виси над водом. Дизајн је једноставан, унутрашњост је пространа, а палуба на обали је отворена према небу, планинама и реци. Изграђен испод нивоа пута, са пута је видљив само кров кабине, тако да конструкција не блокира поглед.

Име пројекта : Cliff House, Име дизајнера : Masato Sekiya, Име клијента : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Викенд Резиденција

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.