Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трпезарија И Рад

Eatime Space

Трпезарија И Рад Сви људи имају право да буду повезани са временом и сећањем. Реч Еатиме звучи као време на кинеском. Еатиме простор нуди места за подстицање људи да једу, раде и се сећају у миру. Концепт времена уско сарађује са радионицом, што је сведочило променама како време пролази. На основу стила радионице, дизајн укључује структуру индустрије и окружење као основне елементе за изградњу простора. Еатиме одаје почаст најчистијем облику дизајна суптилним мешањем елемената који се полажу и сировом и готовом декору.

Продавница Наочара

FVB

Продавница Наочара Продавница продавница наочара покушава да створи јединствен простор. Добрим коришћењем експандиране мреже различитих величина рупа рекомбинацијом и слојевима и њиховом наношењу од архитектонског зида до унутрашњих плафона приказују се карактеристике конкавних сочива - различити ефекти залеђења и нејасности. Применом конкавних сочива са разноврсним углом, приказани су уврнути и нагнути ефекти слике на плафонском дизајну и ормару екрана. Својство конвексног сочива, које по вољи мења величине предмета, изражено је на изложбеном зиду.

Вила

Shang Hai

Вила Вила је инспирисана филмом Велики Гатсби, јер се мушки власник такође налази у финансијској индустрији, а домаћица воли стари шангајски стил Арт 1930-их. Након што су дизајнери проучили фасаду зграде, схватили су да она такође има и Арт Децо стил. Они су створили јединствен простор који одговара власниковом омиљеном стилу Арт Децо из 1930-их и у складу је са савременим стилом живота. Да би одржали конзистентност простора, изабрали су француски намештај, лампе и прибор дизајнирани 1930-их.

Вила

One Jiyang Lake

Вила Ово је приватна вила која се налази на јужној Кини, где дизајнери у пракси примењују зен-будистичку теорију у спровођењу дизајна. Одустајући од непотребног и употребом природних, интуитивних материјала и сажетим методама дизајнирања, дизајнери су створили једноставан, миран и удобан савремени оријентални животни простор. Удобан савремени оријентални животни простор користи исти једноставан дизајн као и висококвалитетни италијански модерни намештај за унутрашњи простор.

Клиника За Медицинску Лепоту

Chun Shi

Клиника За Медицинску Лепоту Концепт дизајна који стоји иза овог пројекта је „клиника за разлику од клинике“ и инспирисан је неким малим, али лепим уметничким галеријама, а дизајнери се надају да ова медицинска клиника има темперамент у галерији. На тај начин гости могу осјетити елегантну љепоту и опуштену атмосферу, а не стресно клиничко окружење. Додали су надстрешницу на улазу и базен за бесконачни руб. Базен се визуелно повезује са језером и рефлектује архитектуру и дневну светлост, привлачећи госте.

Пословни Салон

Rublev

Пословни Салон Дизајн салона инспирисан је руским конструктивизмом, кулом Татлин и руском културом. Куле у облику синдиката користе се као приказивачи очију у дневном боравку, ради стварања различитих простора у простору за дневни боравак као одређене врсте зонирања. Због заобљених купола салон је удобан простор са различитим зонама укупног капацитета 460 седишта. Простор је предвиђен за различите врсте седења, за ручавање; рад; удобност и опуштање. Округле куполе од свјетла смјештене у таласасто обликованом плафону имају динамично освјетљење које се мијења током дана.