Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Ниссан је интегрисао све своје врхунске технологије и мудрости, унутрашњост материјала врхунског квалитета и уметност јапанске израде („МОНОЗУКУРИ“ на јапанском) како би створио луксузну лимузину неуспоредивог квалитета - нови ЦИМА, Ниссанов усамљени водећи брод. Ова брошура дизајнирана је не само да покаже карактеристике производа ЦИМА, већ и да упозна с Низановим поверењем и поносом у своје умијеће.

Дизајн Паковања Жвакаћих Гума

ZEUS

Дизајн Паковања Жвакаћих Гума Дизајн паковања за жвакаће гуме. Концепт овог дизајна је "подстицање осетљивости". Циљеви производа су мушкарци у двадесетим годинама, а ти иновативни дизајни помажу им да инстиктивно покупе производе у трговинама. Главни визуални материјали изражавају спектакуларни поглед на природни феномен који се повезује са сваком аромом. ТХУНДЕР СПАРК за тврдоћу и наелектришујући укус, СНОВ СТОРМ за смрзавање и снажно хлађење, а РАИН СХОВЕР за арому влажног, сочног и воденог смисла.

Фотохромна Конструкција Надстрешнице

Or2

Фотохромна Конструкција Надстрешнице Ор2 је једнокатна кровна конструкција која реагује на сунчеву светлост. Полигонални сегменти на површини реагују на ултраљубичасто светло, мапирајући положај и интензитет сунчевих зрака. Кад су у хладу, сегменти Ор2 су прозирно бијели. Међутим, када их удари сунчева светлост, они постају обојени, преплављујући простор испод, различитим нијансама светлости. Током дана Ор2 постаје уређај за засјењење који пасивно контролира простор испод њега. Ноћу се Ор2 трансформише у огроман лустер који шири светлост коју током дана прикупљају интегрисане фотонапонске ћелије.

Етикета И Паковање Пенећег Вина

Il Mosnel QdE 2012

Етикета И Паковање Пенећег Вина Баш као што се језеро Исео прска по обалама Франциацорте, тако пјенушаво вино влажи ивице чаше. Концепт је графичка прерадба облика језера и изражава сву снагу резервне боце која се улива у кристалну чашу. Елегантна и живахна етикета, избалансирана у својој графици и бојама, одважно је решење са провидним полипропиленом и потпуно врућим тиском на златној фолији да пружи нове сензације. Изливање вина је подцртано на кутији, где се око паковања омота графика: једноставна и дојмљива састављена од два елемента „сливе ет тироир“.

Визуелни Идентитет

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Визуелни Идентитет Ле Цоффрет је шармантан дизајнерски кревет и доручак у срцу Валле д'Аоста. Пројекат је замишљен у апсолутном поштовању аутентичног стила: дакле камени зидови, дрвене греде и антикни намештај. Круг који симболизује небо над троуглом који представља планину, на којој се налази Б&Б, од идеје о успону човека у небо. Онциале фонт ревидиран у модерној верзији за памћење келтског порекла долине с правом уравнотежује и подржава снажан и важан симбол како би се коначно добио логотип који је лако препознати и лако ухватити у оку.

Уметност Омота Албума

Haezer

Уметност Омота Албума Хаезер је познат по свом чврстом бас звуку, епском раскиду са добро полираним ефектима. То је врста звука која се чује као права плесна музика која се креће унапред, али када детаљније прегледате или преслушате, почећете да откривате више слојева фреквенција унутар готовог производа. За креативни концепт и изведбу изазов је био да симулирају аудио искуство познато као Хаезер. Уметнички стил уопште није типичан стил плесне музике, па је тако Хаезер постао свој жанр.