Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

Phuket VIP Mercury

Канцеларија На основу теме отворености и дубинског истраживања бренда истражио је дизајн и створио визуелну интеграцију визуелне проширивости и приче о бренду са планетом као главним креативним елементом. План је решио следећа три проблема са новим визуелним размишљањима: Равнотежа отворености простора и функција; Подела и комбинација функционалних подручја простора; Правилност и промена основног просторног стила.

Веб Локација

Travel

Веб Локација Дизајн је користио минималистички стил, како не би оптеретио корисничко искуство непотребним информацијама. Такође је веома тешко користити минималистички стил у индустрији путовања јер паралелно са једноставним и јасним дизајном корисник мора добити потпуне информације о свом путовању и то није лако комбиновати.

Шоља За Кафу И Тањир

WithDelight

Шоља За Кафу И Тањир Послуживање слатких посластица величине залогаја на страни кафе део је многих различитих култура, јер је обичај да се у Турској послужује шоља кафе са турским одушевљењем, бискоти у Италији, цхуррос у Шпанији и датуми у Арабији. Међутим, на конвенционалним тањирима ове посластице клизе према шољи топле кафе и залепе се или се натапају из изливања кафе. Да би се то спречило, ова шоља за кафу садржи тањир са наменским отворима који држе кафе на месту. С обзиром да је кафа једно од најважнијих топлих напитака, побољшање квалитета искуства уз испијање кафе има значај у свакодневном животу.

Брендирање И Паковање

Leman Jewelry

Брендирање И Паковање Визуелно решење новог идентитета Леман Јевелри-а био је потпуно нови систем који ће разоткрити луксуз, изузетан, али софистициран и минималан осећај. Нови лого инспирисан радним поступком компаније Леман, њиховом услугом дизајна хауте цоутуре, креирајући све дијамантске облике који окружују симбол звијезде или сјај, стварајући софистицирани симбол и одјекује сјајни ефекат дијаманта. Слиједом тога, сви колатерални материјали произведени су са висококвалитетним детаљима како би се истакла и обогатила раскош свих нових визуелних елемената марке.

Изложба

LuYu

Изложба Уметност утиче на живот и живот доноси дубоку рефлексију и интерпретацију уметности. Удаљеност између уметности и живота може бити на дневном путу. Ако пажљиво једете сваки оброк, свој живот можете претворити у уметност. Дизајнерска креација је такође уметност која се производи властитим мислима. Технике су алат, а изрази резултати. Само са мислима биће заиста добрих дела.

Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде

Light Music

Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде За Лигхт Мусиц, дизајн резиденцијалног лобија и салона, Арманд Грахам и Аарон Иассин из њујоршког А + А Студио желели су да повежу простор са динамичним квартом Адамс Моргана у Васхингтону, где се налазе ноћни живот и музичка сцена, од јазза Го-го на пунк роцк и електроника су увек били централни. Ово је њихова креативна инспирација; резултат је јединствен простор који комбинује врхунске дигиталне методе израде са традиционалним занатским техникама да би створио потопни свет са својим пулсом и ритмом који одаје почаст живој оригиналној музици ДЦ-а.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.