Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Brooklyn Luxury

Стамбена Кућа Инспирисан страшћу клијента према богатим историјским резиденцијама, овај пројекат представља прилагођавање функционализма и традиције намерама садашњости. Тако је одабран класични стил, прилагођен и стилизован канонима савременог дизајна и модерних технологија, нови материјали доброг квалитета допринели су стварању овог пројекта - правог драгуља њујоршке архитектуре. Очекивани издаци премашит ће 5 милиона америчких долара, понудиће премису за стварање модерног и богатог ентеријера, али и функционалног и комфорног.

Паметни Намештај

Fluid Cube and Snake

Паметни Намештај Хелло Воод створио је линију намештаја на отвореном са паметним функцијама за заједничке просторе. Замишљајући жанр јавног намештаја, осмислили су визуелно привлачне и функционалне инсталације, садржећи систем осветљења и УСБ утичнице, што је захтевало интеграцију соларних панела и батерија. Змија је модуларна структура; његови елементи су променљиви да стану на дато место. Флуидна коцка је фиксна јединица са стакленим врхом на којој се налазе соларне ћелије. Студио верује да је сврха дизајна претворити предмете свакодневне употребе у драге предмете.

Трпезаријски Сто

Augusta

Трпезаријски Сто Аугуста интерпретира класични трпезаријски стол. Представљајући генерације пре нас, дизајн расте из невидљивог корена. Ноге стола су оријентисане на ово заједничко језгро, које пружају руку да придржавају радну површину која се подудара са књигом. Чврсто европско дрво ораха одабрано је због значења мудрости и раста. Дрво које произвођачи намештаја обично одбацују користи се за своје изазове са којима сарађује. Чворови, пукотине, треперење ветра и јединствени вихори причају о животу дрвета. Јединственост дрвета омогућава да ова прича живи у комаду намештаја породичног хеирлоома.

Паковање Козметике

Clive

Паковање Козметике Концепт пакирања козметике Цливе рођен је на различите начине. Јонатхан није само желео да створи још један бренд козметике са уобичајеним производима. Одлучан да истражи више осетљивости и мало више него што верује у погледу личне неге, он се бави једним главним циљем. Равнотежа између тела и ума. Са хавајским дизајном инспирисаним, комбинација тропског лишћа, тоналитет мора и тактилно искуство пакета пружају осећај опуштености и мира. Ова комбинација омогућава приближавање искуства тог места дизајну.

Канцеларија

Studio Atelier11

Канцеларија Зграда је била заснована на „троуглу“ са најјачим визуелним сликама оригиналне геометријске форме. Ако погледате са високог места, можете видети укупно пет различитих троуглова Комбинација троуглова различитих величина значи да „човек“ и „природа“ играју улогу као место на којем се сусрећу.

Концепт Књига И Постер

PLANTS TRADE

Концепт Књига И Постер ПЛАНТС ТРАДЕ је низ иновативног и уметничког облика ботаничких узорака, који је развијен да изгради бољи однос између људи и природе него образовних материјала. Концепт књига о биљкама припремљена је да вам помогне да разумете овај креативни производ. Књига, дизајнирана у потпуно истој величини као и производ, садржи не само фотографије природе већ јединствену графику инспирисану мудрошћу природе. Интересантније је што графички графички пажљиво штампају тако да свака слика варира у боји или текстури, баш као и природне биљке.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.