Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Храна

Drink Beauty

Храна Дринк Беаути је попут предивног драгуља који можете попити! Направили смо комбинацију два предмета која су кориштена одвојено уз чај: Роцк бомбоне и кришке лимуна. Овај дизајн је потпуно јестив. Додавањем кришки лимуна у структуру слаткиша, његов укус постаје невероватно бољи, а вредност хране повећава се због витамина лимуна. Дизајнери су једноставно заменили штапове на којима су се држали кристалићи од бомбона кришком сушеног лимуна. Дринк Беаути је комплетан пример савременог света који све лепоту и ефикасност доноси заједно.

Пиће

Firefly

Пиће Овај дизајн је нови коктел са Цхиа-ом, главна идеја је била дизајн коктела који има неколико фаза укуса. Овај дизајн такође долази са различитим бојама које се могу видети под црном светлошћу, што га чини погодним за забаве и клубове. Цхиа може апсорбирати и резервисати било који укус и боју, тако да када направите коктел са Фирефли-ом, можете искусити различите окусе, корак по корак. Нутриционистичка вредност овог производа је већа у поређењу са другим коктелима и то је све због Цхиаине велике храњиве вредности и ниских калорија . Овај дизајн је ново поглавље у историји пића и коктела.

Ледени Калуп

Icy Galaxy

Ледени Калуп Природа је увек била један од најважнијих извора инспирације за дизајнере. Идеја је дизајнерима пала на памет гледајући у простор и слику Милк Ваи Галаки-а. Најважнији аспект у овом дизајну био је стварање јединствене форме. Многи дизајни који су на тржишту фокусирани су на стварање најчистијег леда, али у овом представљеном дизајну, дизајнери су се намерно фокусирали на облике које стварају минерали, док се вода претвара у лед, како би било јасније, дизајнери су трансформисали природну ману у прелеп ефекат. Овај дизајн ствара спирални сферни облик.

Филтер За Цигарете

X alarm

Филтер За Цигарете Кс аларм, је аларм за пушаче да их натерају да схвате шта раде себи док то раде. Овај дизајн је нова генерација филтера за цигарете. Овај дизајн може бити добра замена за скупе рекламе против пушења и има већи утицај на умове пушача него било која друга негативна реклама. Има врло једноставну структуру, филтри су обележени невидљивом мастилом која покрива негативно подручје скице и са сваким насипом скица ће вам се чинити јаснијом па ћете са сваким надувањем видети да вам срце постаје тамније и знате шта вам се дешава.

Трансформацијски Паркинг За Бицикле

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформацијски Паркинг За Бицикле Смартстреетс-Цицлепарк је свестран, модерно уређен паркинг за два бицикла, који се уклапа у неколико минута како би се омогућило брзо унапређење објеката за паркирање бицикала по урбаним подручјима без додавања нереда на уличној сцени. Опрема помаже у смањењу крађе бицикала и може се инсталирати чак и на најужим улицама, ослобађајући нову вредност од постојеће инфраструктуре. Направљена од нехрђајућег челика, опрема може бити у складу са РАЛ бојама и маркирана за локалне власти или спонзоре. Такође се може користити за препознавање бициклистичких рута. Може се реконфигурирати тако да одговара било којој величини или стилу колоне.

Паковање Од Магнезијума

Kailani

Паковање Од Магнезијума Радови агенције Ароме на графичком идентитету и уметничкој линији за амбалажу Каилани заснивају се на минималном и чистом дизајну. Овај минимализам је у складу са производом који има само један састојак, магнезијум. Одабрана типографија је снажна и куцана. Карактерише и снагу минералног магнезијума и јачину производа који потрошачима враћа виталност и енергију.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.